Ghid echipe românești UCL & Europa League: televizări, pronosticuri, ofertă sportivă, cote și promoții de nerefuzat!

Avem nu mai puțin de 5 echipe românești angrenate în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și Europa League, sezonul 2017 / 2018. Acestea au ieșit destul de bine după manșa tur: o victorie, 3 remize și o înfrângere. Dar toate au jucat acasă, așa că greul abia începe. Să vedem ce posturi TV transmit aceste meciuri și ce alternative online avem, ce șanse oferă bookmakerii la calificare, și unde putem beneficia de cea mai bună ofertă sportivă. În final vă voi prezenta și cele mai atractive promoții de pe urma cărora putem profita în aceste zile, deoarece sunt câteva care ne pot ajuta să ne sporim câștigurile!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE ECHIPELE ROMÂNEȘTI DIN EUROPA LA AGENȚIA RECOMANDATĂ!

 

Program și televizări meciuri retur

Dată și oră

Meci

Televiziune

Miercuri 2 august, ora 20:00

APOEL vs Viitorul (0:1)

TVR 2

Miercuri 2 august, ora 21:15

Viktoria Plzen vs FCSB (2:2)

TVR 1

Joi 3 august, ora 20:00

Oleksandriya vs Astra (0:0)

TVR 2

Joi 3 august, ora 21:45

AC Milan vs Craiova (1:0)

PRO TV

Joi 3 august, ora 21:45

Bilbao vs Dinamo (1:1)

TVR 1

 

Așa cum se poate observa, 4 din cele 5 partide se vor putea vedea pe canalele TVR. Dacă din diferite motive nu poți urmări un meci la televizor, trebuie să știi că există diferite metode pentru a urmări partidele preferate pe net: prin Sopcast, ferestre flash etc. Avem un articol amănunțit despre acest subiect ce poate fi găsit aici: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html. Totuși nu ar trebui să ai nevoie de astfel de soluții; practic toată țara prinde TVR și PRO TV. 

 

Cote pentru câștigător meci 1x2 și cote la calificare

Meci

Cote 1x2

Cote se califică

1

x

2

1

2

APOEL vs Viitorul 

1.78

3.65

6.00

2.35

1.57

Viktoria Plzen vs FCSB  

2.14

3.75

3.70

1.40

2.85

Oleksandriya vs Astra

2.00

3.30

3.90

1.75

2.00

AC Milan vs Craiova

1.15

7.75

16.00

1.01

15.00

Bilbao vs Dinamo

1.22

6.25

12.00

1.04

9.00


Cotele nu sunt prea încurajatoare. Viitorul este singura echipă considerată favorită la calificare, în timp ce FCSB și Astra sunt și ele cotate cu șanse reale să treacă de acest tur, însă pornesc ca outsidere. În ceea ce privește pe Dinamo și Craiova, acestea au nevoie de o minune să elimine adversari mult mai bine cotați precum Bilbao sau Milan. 

Cotele pentru 1x2 de la APOEL vs Viitorul și Plzen vs FCSB sunt luate de la această agenție de pariuri sportive, deoarece aceasta oferă pariuri cu marjă 0%, deci payout 100%. În condițiile date este destul de greu de crezut că vei găsi la o altă agenție cote mai bune pentru respectivele pariuri. 

Restul cotelor sunt luate de la această casă de pariuri online. Ele sunt într-o oscilație continuă așa că ia-le doar ca pe un punct de reper. Recomand să consulți oferta celor 5 agenții de pariuri recomandate de PariuriX pentru a vedea care oferă cotă mai mare pentru un anumit pariu, și pentru a juca pariul respectiv acolo unde este mai avantajos. Aș scoate în evidență faptul că Universitatea avea inițial o cotă de 26.00 pentru o victorie pe Stadio Giuseppe Meazza, dar aceasta a scăzut până la 16.00. 

 

Ofertă sportivă la agențiile recomandate

Agenție

Număr de opțiuni de pariere pentru respectivul meci

Unibet.ro

Netbet.ro

Sportingbet.ro

Betano.ro

Betfair.ro

Viktoria Plzen vs FCSB

72

94

106

201

nu este precizat numărul exact de opțiuni de pariere

APOEL vs Viitorul

100

97

106

155

Oleksandriya vs Astra

100

92

49

145

Bilbao vs Dinamo

72

92

49

142

AC Milan vs Craiova

72

92

49

142

 

Aceste numere trebuie luate doar ca punct de reper pentru că mai importantă este diversitatea ofertei. Nu te încălzește cu nimic dacă 80% din opțiuni sunt pe goluri, De asemenea, vezi care oferă pariurile care te interesează pe tine. Ce îți pot spune este că vei găsi pariuri pe cartonașe, cornere, marcatori și multe altele, dar cel mai bine este să te arunci peste oferta celor 5 case de pariuri online pentru a vedea care ofertă este mai apropiată de ceea ce cauți.

Vezi că la cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX vei găsi și transmisiuni live video pentru meciurile din preliminariile Ligii Campionilor și Europa League, dar nu la toate, și nu la meciurile echipelor românești.

 

Avancronici meciuri

Dacă vrei să vezi care sunt pronosticurile recomandate de Dan Ștefănescu (comentator DIGI și specialist PariuriX) la partidele echipelor românești angrenate în cupele europene, atunci recomand să accesezi următoarele link-uri. Nu vei găsi doar ponturile sale, dar și informații importante despre cele două partide.

 

Promoții de top la meciurile echipelor românești

Acum să trecem și la partea care știu că interesează pe cei mai multi. În zile pline de fotbal european, și în care mai sunt implicate și multe echipe românești, casele de pariuri licențiate se întrec în a veni cu oferte, promoții și concursuri care de care mai tentante, atât pentru clienții noi cât și pentru cei actuali. PariuriX a strâns laolaltă cele mai bune oferte, astfel încât ai șanse să îți sporești câștigurile dacă profiți de pe urma acestora!

 

FREEBET DE 25RON - ÎNCASEAZĂ ACUM!

  • Plasează un pariu multiplu care să conțină selecții de la meciurile celor 3 echipe românești din Europa League și primești un FREEBET de 25RON pe Liga 1! Fiecare selecție trebuie să fie pre-meci și să aibă o cotă de minim 1.40. Biletul trebuie jucat pe minim 50RON.

CLICK AICI pentru mai multe detalii!

 

ASIGURARE DE 200RON PE CHAMPIONS LEAGUE - ÎNCASEAZĂ ACUM

  • Pariază pe victorii FCSB și / sau Viitorul în preliminariile Ligii Campionilor (pariuri 1x2). În cazul pariurilor pierzătoare vei fi rambursat integral în limita a 200RON cumulat!

CLICK AICI pentru mai multe detalii

 

ASIGURARE DE 200RON PE EUROPA LEAGUE - ÎNCASEAZĂ ACUM

  • Pariază pe victorii ale celor de la Astra, Dinamo și / sau Craiova în preliminariile Europa League (pariuri 1x2). În cazul pariurilor pierzătoare vei fi rambursat integral în limita a 200RON cumulat!

CLICK AICI pentru mai multe detalii

 

ASIGURA DE 40RON PE PLZEN VS FCSB - ÎNCASEAZĂ ACUM

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe Plzen vs FCSB, în valoare totală de minim 80 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, vei primi un FREEBET de 40 RON.

CLICK AICI pentru mai multe detalii

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!