Gestul lui Reghecampf, pontul, biletul zilei și un sfat pentru Tătărușanu

 

În emisiunea de azi, vorbim despre victoria chinuită și contestată a Stelei din finala Cupei Ligii, 2-1 cu Concordia Chiajna, cu un gol victorios înscris în prelungiri, când toată lumea se aștepta la lovituri de departajare, dar și despre reacția necivilizată a lui Reghecampf, care și-a găsit de lucru atunci când a fost soloicitat la o discuție de către Christopf Daum, noul selecționer al României.

Avem azi pentru voi un bilet cu o cotă totală de 5,96, cu două meciuri din Suedia și unul din Finlanda, pe care ni le-au oferit specialiștii noștri Răzvan Codorean și Laurențiu Gabriel, și pe care vă invităm să pariați.

La pontul zilei, vă sugerăm să mizați pe o partidă din Danemarca, la o cotă de 1,75, în care gazdele par favorite.

Pentru a afla pronosticurile noastre pentru azi, accesați mai jos emisiunea Pariuri fără secrete de pe canalul nostru de youtube, iar dacă vă place, nu ezitați să ne ajutați cu un share.

Am răspuns apoi la Chestiunea zilei și, spre final, am vorbit despre cartea prietenului nostru Marius Cădar, Pariuri sportive fără secrete, pe care o puteți primi gratuit de pe site-ul nostru.

Trebuie să vedeți și sfatul meu pentru molaticul Tătărușanu, care include un video cu fiorosul Oliver Kahn. Dar dacă nu te naști cu sânge-n instalație, e cam greu să devii curajos așa, peste noapte.

Vizionare plăcută și ne revedem mâine!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi