Germania vs San Marino, cotă 4.00 la Betfair pentru o victorie a nemților!

Sâmbătă 10 ianuarie cu începere de la ora 21:45 Stadion Nürnberg găzduiește Germania vs San Marino, partidă ce contează pentru preliminariile Campiontului Mondial de Fotbal din Rusia 2018.

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) ne-a obișnuit deja cu oferte tentante pentru clienții noi  prin care oferă cote mărite la victoria uneia dintre cele două combatante. Dacă așteptai momentul să se bage această ofertă la un meci la care efectiv nu ai cum să pierzi, atunci să știi că am o veste excelentă pentru tine! Betfair (deschide cont acum) oferă cotă mărită de 4.00 pentru victoria Germaniei în partida cu San Marino! Deci vei câștiga de 4 ori suma pariată, chiar dacă cota normală e de 1.01. Vezi mai jos ce ai de făcut.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA GERMANIEI LA O COTĂ DE 4.00!

CUM POT BENEFICIA DE COTA MĂRITĂ DE 4.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN18” 
  3. Plasează un pariu pe victoria Germaniei în partida cu San Marino de sâmbătă 10 iunie, ora 21:45. Pariul trebuie să fie de tipul 1x2 și trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această ofertă! Pe site va fi afișată cota obișnuită de 1.01, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite de 4.00. Această cotă este valabilă doar pentru primul pariu plasat, și doar pentru o miză maximă de 50RON. Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei!


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Germania câștigă meciul (care sunt oare șansele să se încurce?), atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate o singură dată pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai cârcotași pariori nu se pot plânge de condițiile de rulaj. Mai simple de atât nu mi-a fost dat să văd.

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA GERMANIEI LA O COTĂ DE 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi