Share

Campionatul European Feminin: Germania - Suedia

Ponturi Fotbal

Cota: 1.60

Adaugat de: AlexRizea

17 Iul 2017 14:19 1,7k 0
Logo Germania
Logo Suedia
Germania
Suedia
VS
21:45 17 Iulie 2017
Campionatul European de Fotbal Feminin

Analiză și informații pentru Germania v Suedia

În primul meci din grupa B de la Campionatul European din Olanda se întâlnesc favoritele grupei, Germania și Suedia.

Ele sunt două forțe ale fotbalului mondial feminin, întâlnindu-se ultima dată în finala Jocurilor Olimpice de anul trecut de la Rio de Janeiro, când Germania a câștigat trofeul după o victorie cu 2-1.

Sunt prezente aici toate vedetele celor două echipe Marozsan, Mittag , sau Leonie Mayer de la nemți, respectiv Caroline Seger, Linda Dalhkvist sau noua senzație Stina Blackstenius de la suedeze. De altfel, toate jucătoarele din loturile celor două echipe evoluează la un nivel înalt, la echipe de top din campionatul Germaniei ( Wolfsburg, Bayern, Potsdam), din Franța ( PSG, Lyon - finalistele Champions League ) sau cum este cazul unora dintre suedeze, în campionatul intern la Rosengard - echipã puternicã pe plan european.

Ambele echipe au ca obiectiv câștigarea trofeului, însă mai este mult până departe, primordială fiind calificarea în sferturi. Celelalte echipe din grupã sunt Italia si Rusia. 

Pont recomandat Germania VS Suedia

În ultimele cinci partide disputate între cele două echipe s-a depășit de fiecare dată limita de 2,5 goluri, însă de această dată fiind prima partidă din competiție cred ca echipele nu vor risca prea mult, o înfrângere în partida de debut zdruncinându-le atât moralul cât și șansele de calificare. Fotbalul feminin s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, echipele fiind mult mai disciplinate și meciurile mult mai tacticizate decât acum câtiva ani, meciurile cu puține goluri fiind tot mai dese. În ultimele nouă meciuri disputate de suedeze în una singură s-a marcat mai mult de un gol, lucru care spune multe despre tactica aleasă de echipa scandinavă. De asemenea, în ultimele 3 partide oficiale ale Germaniei s-a marcat maxim un gol. Mizez pe sub 2,5 goluri la o cotă de 1,60. SUCCES !

Pont pariuri: Sub 2,5 goluri

Miza: 7/10

Cota: 1.60

Adaugat de: AlexRizea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0