Share

Pronostic Germania - Mexic, Liga Mondială - Grupa a 3-a - Finala Mică

Alte sporturi

Cota: 1.50

Adaugat de: Marius Cătălin

18 Iun 2017 13:34 560 0
Logo Germania
Logo Mexic Volei
Germania
Mexic Volei
VS
00:00 19 Iunie 2017
Liga Mondială - Volei Masculin

Analiză și informații pentru Germania v Mexic Volei

Grupa a 3-a din Liga Mondială la volei masculin a ajuns la faza finalelor, în această noapte jucându-se cele două finale, Spania - Estonia și Germania - Mexic. Eu am ales meciul dintre Germania și Mexic, finala mică a acestei grupe. 

Germania a terminat grupa pe primul loc, cu 15 puncte, la un punct în fața Spaniei, reușind 5 victorii și o singură înfrângere. Singurul meci pierdut a fost cel cu Austria, scor 3-1. Au reușit să treacă în grupe de reprezentativa Mexicului fără emoții, scor 3-0, chiar în ultima etapă. Ieri au întâlnit în semifinale Spania, și deși câștigaseră categoric în grupe scor 3-0, germanii nu au mai reușit un joc la fel de bun, fiind învinși categoric de iberici, scor 3-0.Este clar o mare dezamăgire pentru germani, care după parcursul extraordinar din grupe sunt nevoiți să joace finala mică.

Mexicul a terminat pe locul 9 grupa. cu doar două victorii în cele 6 meciuri jucate, dar este gazda acestui play-off, asigurându-și astfel participarea în semifinale. Au pierdut foarte clar semifinala cu Estonia, scor 3-0, estonienii fiind favoriți și în marea finală cu Spania. Mexicanii au reușit să câștige în această ediție doar cu Qatar, scor 3-2 și Grecia, scor 3-1, și sunt outsideri în această finală. Cele două victorii din grupă sunt singurele din ultimele 15 meciuri jucate de mexicani. Germania a reușit să câștige meciul de anul acesta din grupe, dar și Mexicul are o victorie, în ediția trecută, scor 3-1, acestea fiind singurele întâlniri dintre cele două.

Pont Germania VS Mexic Volei: Germania câștigă la minim două seturi diferență ( HS - 1,5 )

Chiar dacă este finala mică, Germania își dorește să încheie această ediție cu o victorie, și au toate șansele să facă acest lucru fiind clar echipa mai bună, mai experimentată. I-au învins clar pe mexicani în grupe, scor 3-0 și cred că o vor face din nou destul de lejer. Eu mizez pe o victorie a nemților la minim două seturi diferență, betano oferind o cotă de 1,50 pentru acest pronostic.

Pont pariuri: Germania câștigă la minim două seturi diferență ( HS - 1,5 )

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici