Share

Pont Germania - Franţa, Antrenament pentru Campionatul Mondial

Amicale

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Noi 2017 14:33 3,1k 0
Logo Germania
Logo Franta
Germania
Franta
VS
21:45 14 Noiembrie 2017
Meciuri amicale

Analiză și informații pentru Germania v Franta

Unul din ponturile zilei de astăzi vine de la cel mai interesant meci amical, cel dintre Germania şi Franţa, meci ce va avea loc pe Rhein-Energie-Stadion din Koln, cu începere de la ora 21 45. Amicalul de lux va atrage toate privirile în această seară, iar în rândurile de mai jos vă vom oferi toate datele partidei, dar şi pronosticul gândit de noi. 

 Germania - Franţa 

Unul din amicalele de lux din această seară se va derula pe Rhein-Energie-Stadion din Koln şi va pune faţă în faţă două dintre super puterile lumii. Germania vine după o remiză albă de pe terenul Angliei şi e de înţeles pe de o parte. Pentru nemţi nu a fost decât o chestiune de timp până să se califice matematic la Campionatul Mondial din Rusia, iar acum pe final de an, aceste partide de verificare nu reprezintă un punct de referinţă. Oboseala deja s-a acumulat la fotbalişti şi în doar câteva zile vor începe meciurile din competiţiile interne, cu adevărat importante. E adevărat că la ultima reprezentaţie din acest an în faţa propriilor suporteri, elevii lui Low vor să termine cu fruntea sus. Germanii sunt neînvinşi din vara anului trecut, de la meciul din semifinalele de la Euro, chiar împotriva adversarilor din această seară. De mai bine de 12 luni nemţii sunt de nebătut, perioadă în care s-au impus la Cupa Confederaţiilor şi au terminat grupa de calificare de la Mondiale cu maximum de puncte. 

De partea cealaltă, Franţa s-a calificat şi ea fără probleme la turneul din Rusia. Chiar dacă lucrurile au fost ceva mai echilibrate în grupa din care a făcut parte naţionala cocoşului Galic, nu s-a pus vreun moment problema prezenţei la Campionatul Mondial. Francezii vin după o victorie scurtă în faţa Ţării Galilor, scor 2-0 şi la fel ca şi nemţii, vor ca la ultimul meci din acest an să termine cu fruntea sus. Comparând loturile pentru acest meci, Franţa pare să fie favorită. Printre cei 23 de jucători convocaţi de Deschamps, regăsim nume ca Griezman, Mbappe, Lacazette, Matuidi sau Varane, fotbalişti ce evoluează la unele din cele mai mari cluburi din lume. Sigur şi Germania are vedetele sale, însă pe foaie, lotul francezilor pare o idee mai valoros. Cum partida din această seară este doar cu caracter amical, ne aşteptăm ca cele 2 formaţii să joace relaxate şi spectacolul să nu lipsească.

Formaţii probabile

Germania: Trapp - Kimmich, Hummels, Süle - Rudy, Khedira, T. Kroos, Plattenhardt - Stindl, M. Götze - Wagner

Franţa:  Mandanda - Jallet, Varane, Umtiti, Digne - Rabiot, Tolisso, Matuidi - Griezmann, Lacazette, Mbappé

Pont Germania vs Franta: Franţa nu pierde partida

Aşa cum v-am zis şi mai sus, meciul este amical, astfel că nicio echipă nu are vreun interes special în acest meci. Sigur, pentru 2 puteri precum Franţa sau Germania, va conta şi rezultatul, însă nu la fel de mult precum într-un meci cu miză. Deşi toată lumea s-ar gândi ca la un astfel de meci, cel mai indicat pariu ar fi "ambele marcheză", eu vin cu o altă propunere şi voi recomanda x2. Personal, îmi place cum s-a prezentat echipa Franţei şi dacă Deschamps va începe în formula anunţată mai sus, atunci chiar am mare încredere că naţionala Hexagonului va termina partida neînvinsă.

Pont pariuri: Franţa nu pierde partida

Miza: 10/10

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

24

Castigate:

13

Pierdute:

9

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici