Germania Bundesliga: pariuri și cote pe campioană, echipe din top 4, retrogradări și altele!

Această casă de pariuri online oferă cote și pariuri de lungă durată pe campionatele mari ale Europei, iar în acest articol vă vom prezenta oferta din Bundesliga. Campionatul Germaniei și-a arătat forța în acest sezon în cupele europene, acolo unde are șase echipe calificate în primăvara europeană: patru în Liga Campionilor și două în Europa League. Totuși este o competiție unde lupta la titlu nu prea există, cel puțin nu în 2015.

Aici nici nu are rost să pariem pe eventualul câștigător, lucrurile fiind mai mult decât clare. Bayern are o cotă de doar 1.001 pentru adjudecaea unui nou titlu, în timp ce restul formațiilor au de la 67 în sus. De aceea avem un pariu special: "câștigător fără Bayern München", unde Wolfsburg și Leverkusen au de departe primele șanse.

germania-1.png

Putem paria chiar și pe echipele care termină în Top 4. Wolfsburg a reușit să termine turul campionatului cu șapte puncte peste ocupanta poziției a treia, motiv pentru care casele de pariuri consideră că aceasta va termina aproape sigur în "careul de ași", cota 1.05. În acest moment doar două puncte despart locul trei de a şaptea clasată, dar chiar și așa Leverkusen și Schalke sunt mult mai bine cotate decât Hoffenheim sau Augsburg. Iar dacă credeți în reveniri spectaculoase, puteți paria că Dortmund va termina în primele patru locuri la o cotă de 8 (pariu foarte greu).

germania-2.png

Și că tot vorbim de Dortmund, haideți să vorbim și despre pariurile de la retrogradare. Vicecampioana Germaniei a avut un sezon de coșmar până acum, pierzând meci după meci. Toți ne așteptam ca mai devreme sau mai târziu aceasta să revină la forma de altă dată, mai ales că în Liga Campionilor mergea chiar bine. O astfel de revenire nu s-a întâmplat iar echipa lui Klopp a terminat anul pe un incredibil loc 17, fiind la egalitate de puncte cu ultima clasată Freiburg. Chiar și așa avem o cotă de 41 pentru retrogradarea Borussiei. 

germania-3.png
La această agenție puteți paria și pe golgheterul din Bundesliga. Momentan Meier de la Frankfurt are 13 goluri, cu trei peste Robben și șase peste Lewandowski. Chiar și așa, atacantul polonez de la Bayern München este cotat cu prima șansă, având cota 3.75, în timp ce Meier are o cotă de 4.50.

germania-4.png

Se spune că cele mai mari surprize pot apărea în cupe. Dacă credeți asta, atunci puteți paria că Dortmund sau Leverkusen vor câștiga DFB Pokal, la cote de 5, respectiv 12. Sau puteți încerca chiar și pariuri mai riscante, deși în ultimele trei ediţii doar Bayern și Dortmund au ridicat acest trofeu.

germania-5.png

Pariază și tu acum pe Germania Bundesliga și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi