Germania 2.Bundesliga - Statistica pronosticurilor

In liga secunda de fotbal a Germaniei s-au disputat pana acum 26 de etape si avem astfel un total de 234 de meciuri in care s-au inscris 677 de goluri, cu o medie de 2.89 goluri pe meci. 44.4% din meciurile jucate au fost victorii ale gazdelor iar oaspetii s-au impus in doar 26.5% din partide. 53.8% din cele 234 de partide au fost meciuri de over iar in 35.5% din meciuri s-au inscris peste 3.5 goluri.

germania-2bundesliga.jpeg

Germania Bundesliga 2 - Statistici 1x2 Din cele 234 de meciuri jucate pana acum echipele gazda au reusit sa se impuna in 104 partide pentru ca oaspeti sa castige de 62 de ori iar alte 68 de meciuri s-au incheiat la egalitate. Greuther Fürth are cel mai mare procentaj de victorii, 65% din partidele lor fiind castigate in timp ce Hansa Rostock se afla la celalalt capat cu doar 7% din meciuri castigate. Karlsruher SC a pierdut 61% din meciurile jucate in acest sezon fiind cea mai slaba echipa iar 46% din meciurile jucate de Alemannia Aachen s-au incheiat la egalitate fiind formatia cu cele mai multe remize obtinute in acest sezon.

Germania Bundesliga 2 - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - Petru echipe au reusit in acest sezon 2011-2012 de Bundesliga 2 sa incheie 96.2% din meciurile jucate in care s-a marcat cel putin un gol. 1860 Munchen, Dynamo Dresden, Sankt Pauli si Union Berlin  fiind aceste formatii. - peste 1.5 goluri - In 92.3% din meciurile jucate de Dynamo Dresden s-au marcat peste 1.5 goluri fiind cea mai buna formatie la acest capitol. - peste 2.5 goluri - Tot Dynamo Dresden este formatia care a incheiat cele mai multe meciuri cu peste 2.5 goluri in acest sezon, 73.1% din meciurile jucate de ei fiind meciuri in care s-au marcat peste 2,5 goluri. La capatul celalat se afla Energie Cottbus care a terminat doar 30.8% din meciuri in care s-au inscris atatea goluri. - peste 3.5 goluri - 50.0% din meciurile jucate de 1860 Munchen si Union Berlin  au fost partide in care s-au marcat peste 3.5 goluri fiind astfel cele mai bune formatii la acest capitol. - peste 4.5 goluri - 30.8% din partidele disputate in acest sezon de Eint. Frankfurt  au fost meciuri cu peste 4.5 goluri si este cea mai buna echipa la acest capitol fata de Aachen si Braunschweig  care au doar 3.8% din meciuri cu cel putin cinci goluri inscrise.

Germania Bundesliga 2 - Statistici scor corect Cel mai intalnit rezultat din acest sezon 2011-2012 din liga secunda de fotbal a Germaniei este un rezultat de egalitate, 1-1, un rezultat care l-am intalnit in 32 de partide (13.68% din meciuri). Dupa acest rezultat de egalitate mai urmeaza un alt rezultat tot de egalitate in topul celor mai dese rezultate, de aceasta data remiza alba 0-0 pe care am intalnit-o in 25 de meciuri iar in alte 22 de partide gazdele au reusit sa se impuna cu 2-1.

Germania Bundesliga 2 - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta -  Paderborn este formatia care are cele mai multe victorii obtinute la un singur gol diferenta in acest sezon, ei au opt astfel de victorii in timp ce  Aachen a reusit sa se impuna doar o singura data la un gol diferenta. La capitolul infrangeri,  MSV Duisburg are opt infrangeri suferite la fix un gol diferenta, cele mai multe dintre toate formatiile din acest sezon. - victorii/infrangeri la doua goluri - Atunci cand vine vorba de victorii la doua goluri diferenta  Dusseldorf conduce cu cele noua victorii obtinute astfel pentru ca  Karlsruher SC sa aiba tot noua meciuri insa ei le-au pierdut la doua goluri. - victorii/infrangeri la trei goluri -   Eint. Frankfurt a reusit sa se impuna de cinci ori la trei goluri diferenta in acest sezon 2011-2012 de Bundesliga 2 iar  Ingolstadt a pierdut de patru ori la fix trei goluri. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri - De cinci ori a reusit Greuther Furth sa se impuna la patru sau mai multe goluri diferenta in acest an fiind cea mai buna formatie la acest capitol iar  FSV Frankfurt se afla la celalalt capat cu cinci astfel de ifnrangeri suferite la patru sau mai multe goluri diferenta.

Germania Bundesliga 2 - Statistici pauza / final 68 de partide disputate in acest sezon s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce au condus si la pauza, acesta fiind cel mai des rezultat urmat de x pauza / x final care l-am regasit in 44 de partide. Alte 37 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor dupa ce au condus si la pauza pentru ca 32 de meciuri sa se incheie cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza scorul a fost egal. - 1/1 - Greuther Fürth si Union Berlin sunt formatiile care au disputat cele mai multe astfel de partide, fiecare a jucat cate 11 meciuri in care la pauza gazdele au condus si au si reusit sa se impuna la final. La capatul celalalt se afla Erzgebirge Aue care are doar patru astfel de partide jucate in acest sezon. - 1/X - Doar noua partide am avut in acest sezon in care la pauza au condus gazdele iar la final scorul a fost egal iar Fortuna Düsseldorf a reusit sa dispute cele mai multe astfel de meciuri, trei. - 1/2 - Oaspetii au intors rezultatul in favoarea lor dupa ce au fost condusi la pauza in sapte meciuri iar Erzgebirge Aue,  Ingolstadt si FSV Frankfurt au fiecare cate doua astfel de meciuri jucate. - X/1 -  St. Pauli si Erzgebirge Aue au cele mai multe astfel de meciuri, cate sase pentru fiecare formatie in timp ce Eintracht Braunschweig si Alemannia Aachen au fiecare doar cate un singur meci in care la pauza scorul a fost egal iar la final s-au impus gazdele. - X/X - Alemannia Aachen este formatia care a terminat cele mai multe meciuri la egalitate si 10 dintre acestea au fost jucate de ei in care la pauza scorul a fost egal la fel si la final.  St. Pauli in schimb a terminat doar o singura partida la egalitate dupa ce la pauza scorul a fost tot egal. - X/2 -  Paderborn a disputat cele mai multe meciuri in acest sezon in care s-au impus oaspetii dupa ce la pauza scorul a fost egal. Ei au cinci astfel de partide jucate. - 2/1 - Doar in patru meciuri din acest sezon gazdele au reusit sa se impuna dupa ce au fost condusi la pauza iar St. Pauli a reusit sa dispute doua astfel de meciuri pana in prezent. - 2/X - St. Pauli si  FSV Frankfurt au fiecare cate trei meciuri in care la pauza oaspetii au reusit sa conduca iar la final scorul a fost egal, ele fiind cele mai bune formatii la acest capitol. - 2/2 -  1860 München,  Eintracht Braunschweig si Karlsruher SC sunt formatiile cu cele mai multe meciuri de 2/2 disputate in acest sezon, fiecare are cate sapte astfel de partide in timp ce Erzgebirge Aue,  Ingolstadt si Hansa Rostock au fiecare doar cate doua astfel de meciuri.

Germania Bundesliga 2 - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - In prima parte a meciului Eintracht Frankfurt este cea mai buna formatie reusind sa inscrie de 10 ori pana acum in primul sfert de ora. - 16 >>> 30 - Fortuna Düsseldorf a reusit sa marcheze cele mai multe goluri in aceasta perioada, ei reusind sa inscrie de 12 ori iar Energie Cottbus alaturi de MSV Duisburg au fiecare doar cate doua goluri marcate. - 31 >>> pauza - In ultima parte a primei reprize Eintracht Frankfurt a reusit sa inscrie de cele mai multe ori, 12 goluri au ei in ultimul sfert de ora al primei reprize iar Hansa Rostock este cea mai slaba marcand doar de doua ori. - 46 >>> 60 - Imediat dupa reluarea jocului Greuther Fürth a reusit sa inscrie de 17 ori in primul sfert fiind cea mai buna formatie in timp ce Alemannia Aachen este cea mai slaba cu cele doua goluri inscrise. - 61 >>> 75 - Din nou Greuther Fürth este cea mai buna formatie si in acest interval marcand de 12 ori  si din nou Alemannia Aachen este ce amai slaba ei reusind sa nu marcheze nici macar odata intre minutele 61 si 75. - 76 >>> final -  Finalurile de partida le convine de minune celor de la Eintracht Frankfurt care au reusit sa inscrie de 19 ori in ultimul sfert de ora.Hansa Rostock in schimb nu a reusit sa marcheze decat de doua ori pe finalurile de partida.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!