Germania 1.Bundesliga - Statistica pronosticurilor

In prima liga de fotbal a Germaniei 2011-2012 am avut pana in prezent 26 de etape disputate iar in aceste 26 de runde s-au jucat 234 de partide in care s-au inscris 662 de goluri (o medie de 2.83 goluri pe meci). Echipele gazda au reusit sa se impuna in 46.6% din meciurile jucate in acest sezon in timp ce oaspetii au castigat doar 27.4% din partide. 54.3% din totalul de 234 de meciuri au fost meciuri cu peste 2,5 goluri iar in 33.3% din aceste meciuri s-au inscris peste 3.5 goluri.

germania-1bundesliga.jpeg

Germania Bundesliga - Statistici 1x2 Cele mai multe victorii in acest sezon 2011-2012 din Bundesliga au reusit sa le obtina echipele gazda, 109 partide reusind ei sa castige pana in prezent iar oaspetii au castigat 64 de meciuri pentru ca alte 61 de partide sa se incheie la egalitate. Borussia Dortmund este formatia cu cele mai multe victorii in acest sezon, 69% din meciurile jucate de ei fiind castigate, in timp ce Kaiserslautern a reusit sa se impuna doar in 11% din meciurile jucate pana in prezent. Koln are cele mai multe infrangeri suferite in acest an, 53% din meciurile lor fiind pierdute, iar Kaiserslautern alaturi de Augsburg si Hannover au fiecare 42% din meciuri terminate la egalitate.

Germania Bundesliga - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - Koln  si Schalke sunt singurele formatii in ale caror partide s-a marcat de fiecare data, ele nu au terminat nici macar o partida in acest sezon in care sa nu se marcheze macar un gol. - peste 1.5 goluri - Schalke din nou are cele mai multe meciuri cu peste 1.5 goluri, 92.3% din meciurile jucate de ei terminandu-se astfel in timp ce doar 53.8% din meciurile jucate de Monchengladbach  au fost meciuri de peste 1.5 goluri. - peste 2.5 goluri - 76.9% din partidele jucate de Schalke in acest sezon au fost meciuri in care s-au inscris peste 2,5 goluri si este cea mai buna formatie la acest capitol. La capatul celalalt in doar 26.9% din meciurile lui Kaiserslautern  s-au marcat peste 2,5 goluri. - peste 3.5 goluri - Din nou Shalke este cea mai buna formatie si la acest capitol, 50.0% din partidele lor din acest sezon de Bundesliga finalizandu-se cu peste 3.5 goluri inscrise. M'gladbach in schimb a terminat doar 15.4% din meciuri in care s-au inscris atatea goluri - peste 4.5 goluri - 26.9% din meciurile jucate in acest sezon de Koln , Werder Bremen  si Wolfsburg  au fost meciuri cu peste 4.5 goluri in timp ce in doar 3.8% din meciurile jucate de Hoffenheim  si Kaiserslautern  s-au marcat minim cinci goluri.

Germania Bundesliga - Statistici scor corect 12.39% din totalul partidelor jucate in acest sezon s-au incheiat cu acelasi scor, 1-1 acesta fiind cel mai intalnit rezultat din acest sezon 2011-2012 din Bundesliga. In 29 de partide am intalnit acest scor in timp ce in alte 23 de partide gazdele au reusit sa se impuna cu 1-0 iar in 21 de partide oaspetii au reusit sa se impuna cu 2-1.

Germania Bundesliga - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta - M'gladbach este formatia care a reusit sa obtina cele mai multe victorii in acest sezon la un singur gol diferenta, ei reusind sa castige de noua ori astfel. La capitolul infrangeri, Hertha a reusit sa piarda de opt ori la un singur gol diferenta fiind formatia cu cele mai multe astfel de infrangeri. - victorii/infrangeri la doua goluri - Atunci cand vine vorba de victorii la doua goluri diferenta  Dortmund este lider reusind sa se impuna in sapte partide astfel in acest sezon 2011-2012.  Hoffenheim in schimb este formatia cu cele mai multe infrangeri suferite la doua goluri diferenta, ei au pierdut de sase ori astfel in acest an. - victorii/infrangeri la trei goluri -  Bayern Munchen  si M'gladbach au reusit sa obtina fiecare cele mai multe victorii la trei goluri diferenta in acest sezon, fiecare reusind cate patru astfel de victorii. Koln in schimb este formatia care a reusit sa piarda de cele mai multe ori la trei goluri diferenta, de sase ori au pierdut ei astfel in acest sezon. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri -  Bayern Munchen a reusit de sase ori in acest sezon sa se impuna la patru sau mai multe goluri diferenta fiind cea mai buna formatie la acest capitol. Hamburger si  Hertha au pierdut fiecare cate trei meciuri la patru sau mai multe goluri in acest an.

Germania Bundesliga - Statistici pauza / final 72 din meciuri s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce s-au impus si la pauza, 36 de partide s-au incheiat tot cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza scorul a fost egal iar alte 36 de partide s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor dupa ce au condus si la pauza. - 1/1 - Bayern Munchen si Schalke sunt formatiile care au disputat cele mai multe partide in care la pauza au condus gazdele si la final tot ei au reusit sa se impuna, fiecare are cate 12 astfel de partide in timp ce Kaiserslautern a disputat doar trei astfel de meciuri pana acum. - 1/X - Hoffenheim are cele mai multe meciuri in care la pauza au condus gazdele iar la final scorul a fost egal, patru astfel de meciuri au jucat ei iar la capatul celalat Schalke si Augsburg nu au jucat nici macar o astfel de partida in acest an. - 1/2 - Doar patru astfel de meciuri am avut in acest sezon 2011-2012 in care la pauza au condus gazdele iar la final oaspetii au intors partida in favoarea lor. Schalke si Mainz au fiecare cate doua astfel de meciuri jucate. - X/1 - Sapte meciuri jucate de Borussia M'gladbach si Wolfsburg s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza scorul a fost egal. La capatul celalalt insa se afla Hamburger care are doar o singura astfel de partida jucata in acest sezon. - X/X - Augsburg este una dintre formatiile cu cele mai multe remize obtinute in acest sezon si astfel au terminat de noua ori la egalitate dupa ce si la pauza scorul a fost tot egal. Schalke in schimb a terminat doar un singur meci de x/x in acest sezon. - X/2 - Hertha a terminat cele mai multe meciuri in care la pauza scorul a fost egal iar la final s-au impus oaspetii, cinci astfel de partide au disputat ei pana acum. - 2/1 - Doar o singura partida s-a incheiat cu victoria gazdelor dupa ce la pauza oaspetii au reusit sa se impuna, o partida in care au jucat Werder Bremen si Koln. - 2/X -  Din cele 12 meciuri in care la pauza oaspetii au condus iar la final scorul a fost egal, Kaiserslautern a reusit sa dispute trei astfel de partide. - 2/2 - Bayer Leverkusen este formatia cu cele mai multe astfel de meciuri jucate in acest sezon, sapte astfel de partide au jucat ei pana acum in timp ce Hannover si Mainz au fiecare doar cate o singura partida de 2/2.

Germania Bundesliga - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - Bayern Munchen este formatia care a reusit sa inscrie cele mai multe goluri in starturile de partida si astfel in primul sfert de ora ei au reusit sa inscrie de 14 ori, in timp ce Bremen alaturi de Kaiserslautern au fiecare doar cate un gol. - 16 >>> 30 - Din nou Bayern Munchen are cele mai multe goluri inscrise, 11 iar Augsburg este cea mai slaba formatie cu doar un gol marcat in aceasta perioada. - 31 >>> pauza - In ultimul sfert de ora al primei reprize Dortmund a reusit sa marcheze cele mai multe goluri, 10 iar Bayer Leverkusen impreuna cu Kaiserslautern au fiecare doar cate un gol. - 46 >>> 60 - Dupa reluarea jocului Bayern Munchen a reusit sa inscrie cele mai multe goluri, 13  si din nou avem o formatie care a marcat doar odata in aceasta perioada, Nürnberg. - 61 >>> 75 - Schalke a reusit sa inscrie cele mai multe goluri in aceasta perioada, de 17 ori au reusit ei sa marcheze fata de Hertha care a inscris o singura data. - 76 >>> final - Bayern, Schalke si Bremen au fiecare cate 11 goluri inscrise in ultimul sfert de ora, iar Kaiserslautern a reusit din nou sa inscrie cele mai putine goluri si de aceasta data ei au tot un singur gol marcat.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi