Gaz Metan - Dinamo 4-0! "Brad Pitt" Tudor, în rol de Moş Nicolae la primul gol

Degeaba s-a zbătut şi a ţipat Dinamo ca să schimbe ceva în arbitrajul românesc. Alexandru "Brad Pitt" - Tudor a făcut tot ce-a ştiut el şi a încins meciul de la Mediaş cu un penalty inexistent dictat împotriva echipei lui Andone. În minutul 30, Ceccarelli l-a agăţat pe Lllullaku în afara careului, dar Tudor a arătat punctul cu var. Reluările (foto: captură TV DolceSport) au confirmat eroarea centralului. Același Llullaku a transformat, iar atacantul albanez s-a distanţat în clasamentul golgheterilor. 

Dinamo a avut şansa egalării în minutul 39, când mingea trimisă de Nedelcearu a fost scoasă de pe linia porţii de Pleşca. A fost momentul în care Andone a sărit ca ars şi i-a cerut arbitrului să valideze golul. Mediaşul a tremurat din nou pe finalul primei reprize, când Mahlangu a luat bara porţii la ţintă cu o "torpilă" de la aproape 25 de metri! 

După pauză, Andone a mai încasat o lovitură - un adversar a căzut pe glezna lui Gnohere şi atacantul francez nu a mai putut continua meciul, fiind schimbat în minutul 65 cu Daniel Popa. La 9 minute după ieşirea lui Gnohere, Dinamo putea încasa golul doi - Axente a rămas singur în 6 metri cu Penedo, dar a trimis pe lângă poartă! Axente n-a mai greşit însă în minutul 77, când a reluat în poartă după un şut al lui Eric! Jucătorii lui Andone au acuzat şocul şi în minutul 81 au încasat şi golul trei - Axente a făcut "dubla" după o greşeală de începător a lui Penedo! Llullaku le-a dat lovitura de graţie dinamoviştilor în prelungiri, când l-a învins a doua oară din penalty pe Penedo. Albanezul a ajuns la 16 reuşite în acest sezon şi conduce detaşat în clasamentul celor mai buni marcatori. 

S-a terminat 4-0 pentru jucătorii lui Pustai şi Dinamo s-a înscris pe lista marilor "victime" făcute sezonul ăsta de Gaz Metan, după Steaua, Astra şi Viitorul. Mediaşul a făcut 34 de puncte şi a urcat pe locul 3 în clasament, cu un punct peste locul patru ocupat de Craiova. Echipa lui Cristi Pustai e acum la trei puncte în spatele Stelei. 

Am avut posesia, dar în faza defensivă s-au văzut slăbiciunile. Eu am încredere că ne vom califica în play-off. E un rezultat rușinos pentru noi, indiferent dacă i-a ajutat Tudor sau nu.

---Ioan Andone

 

Echipe:

Gaz Metan Mediaș: Pleşca – Creţu, Buzean, Cristea, Rugasevic – Bic, Danci – Petre, Eric, Llullaku - Axente. Rezerve: A. Marinescu – Trtovac, Olaru, Buziuc, Al. Munteanu, D. Lupu, R. Romeo.

Dinamo: Penedo – Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Mahlangu, D. Nistor – D. Rotariu, Gnohere, V. Lazăr. Rezerve: Brănescu – M. Popescu, D. Popa, Vl. Olteanu, Dudea, Romera Navarro, Tîrcoveanu.

 

Foto: Valentin Macrea / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi