Gata lupta pentru titlu, începe ”războiul” pentru jucători: Alibec și Budescu, doriți la CFR!

Gigi Becali s-a lăudat înaintea ultimului meci din play-off, cu Astra, că Omrani va fi jucătorul FCSB-ului din sezonul viitor. A fost un alt mod prin care Becali a vrut să-i destabilizeze pe mari rivali înaintea meciului pentru titlu cu Viitorul lui Hagi. Președintele clujenilor, Iuliu Mureșan s-a distrat la petrecerea pentru câștigarea campionatului, dar n-a uitat de Omrani, căruia i-a propus prelungirea contractului până în vara lui 2020. Într-o intervenție la ProX, Mureșan i-a transmis lui Gigi Becali să-și ia gândul de la jucătorul lui Dan Petrescu.

"Nu are clauză de reziliere, e altceva în contractul lui. Gigi e indus în eroare de un impresar care a mers pe ideea că al doilea contract al lui Omrani nu ar fi chiar semnat de el. Nici vorbă, erau 3 persoane de la club de față când a semnat. Dacă am compara semnăturile de pe primul și de pe al doilea contract am vedea că sunt identice.

Nu trebuie să fii expert să-ți dai seama, deși am cerut și noi o expertiză grafică. Sunt ale lui Omrani semnăturile, fără niciun dubiu. Am vorbit aseară să rămână la noi încă un an față de cel pe care-l mai are în contract. Mi-e drag, am o relație foarte bună cu el. Am discutat și cu patronul nostru aseară, vrem să-l păstrăm", a spus președintele campioanei României.

Interesant e că Becali ar putea rămâne fără doi jucători, ambii fiind doriți cu insistență de Dan Petrescu la Cluj - Budescu și Alibec! Interesul ardelenilor pentru cei doi este unul clar, iar acest lucru a fost evidențiat de Iuliu Mureșan. "I-am vrea pe amândoi, pe Budescu şi Alibec. Dar depinde de sumă. Dacă Budescu ar fi cedat pentru 1 milion, cum a zis domnul Becali, atunci îl luăm. Desigur, dacă acceptă şi jucătorul. Dar cu un 1,5 milioane luăm doi străini care fac treabă mai bună”.

”Băluţă e un jucător foarte interesant. Cred că s-ar plia pe jocul lui Dan Petrescu, dar n-am discutat până acum în privinţa lui. Vom mai aduce patru-cinci jucători pentru a face faţă în Europa, vom avea meciuri din trei în trei zile", a spus Iuliu Mureşan la ProSport Live.

Ciprian Deac a sărbătorit până târziu în noapte titlul de campioni alături de colegii săi. Jucătorul CFR-ului a declarat că victoria echipei din acest sezon este și ”opera” lui Dan Petrescu, despre care a spus că ar trebui să iasă la ”pensie” de la CFR Cluj.

”Am meritat titlul, am fost echipa mai constantă, care a ştiut cel mai mult ce vrea. Cred că valoarea lotului, antrenorul, seriozitatea clubului, ne-au dat dreptul la acest titlu. A fost o presiune mare, ştiind că soarta se decide în acest meci. Cred că am arătat ca o echipă matură. L-aş ţine pe Dan Petrescu 20 de ani, e un antrenor incredibil, diabolic, este special. Ne-am gândit de la început la campionat, am lăsat ciocul mic şi am muncit mai mult", a spus Deac la Digisport.

Echipa lui Dan Petrescu a primit doar 19 goluri în acest sezon (13 în sezonul regulat și 6 în play-off), iar din acest punct de vedere clujenii le-au luat fața într-un clasament al celor mai bune apărări unor echipe celebre din Europa, ca Bayern Munchen sau PSG. Doar potrughezii de la FC Porto au o defensivă mai bună ca CFR Cluj, cu un gol mai puțin primit. 

FCSB, cu ochii pe transferuri

Deși au ratat titlul, cei de la FCSB au și ei în vedere câteva ”plombe” la echipă în perspectiva abordării noului sezon din Europa League. ”Informaţia mea este că o să luăm doi atacanţi. Unul este Nemec..Şi mai este un mijlocaş care ne place, tot din România". Ce n-a spus latifundiarul din Pipera e că Dică îi mai vrea, în afară de Nemec și Omrani, pe Florentin Matei și Alexandru Cicâldău, potrivit ultimelor informații din presă. 

Anatole Abang, fotbalistul Astrei acuzat de colegii săi că i-a furat, este un alt jucător dorit la FCSB. Atacantul camerunez va fi adus și la dorința lui Nicolae Dică, cel care înaintea meciului cu Astra a aflat de la Becali că este dorit în continuare la echipă. 

"Cine e de vină că am pierdut titlul? Eu, că am fost lacom și l-am pus căpitan pe Alibec!...Am zis că poate ne scoatem banii pe el și de-aia am tras de el. Alibec a uitat fotbalul. Îl compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere?...Trebuie să întărim echipa cu jucători care au forță. Vreau să-i iau pe Abang, Omrani și pe Matei de la Astra. Îl iert pe Abang, e cleptoman, dar pe mine mă interesează că joacă fotbal și ați văzut ce bine își face crucea. E ortodox! Pe Abang și Omrani îi iau sigur!", s-a lăudat Gigi Becali.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi