Bale rupe barierele. Real îi oferă 842 000 de euro pe săptămână în următorii cinci ani!

Gareth Bale este pe cale să facă afacerea carierei - un contract pe încă cinci ani cu Real Madrid, pentru 218 de milioane de euro, cu bonusuri! Presa din Anglia scrie că şefii de pe "Bernabeu" nu vor să-l piardă pe starul galez, care este dorit cu insistenţă de Jose Mourinho la Manchester United. Aşa că vor să-i ofere lui Gale prelungirea înţelegerii, scadentă în 2019, pentru un salariu record de 841 de mii de euro pe săptămână! Bale este plătit acum cu "doar"..589 de mii de euro săptămânal. Galezul a fost transferat în 2013 de la Tottenham pentru suma de 96 de milioane de euro, record la acea vreme. Vremurile s-au schimbat, iar acum cel mai scump jucător din lume este Paul Pogba, pentru care Man United a plătit vara asta aproape 120 de milioane de euro.

Şi colegul lui Bale din atacul Realului, starul Cristiano Ronaldo se află în negocieri cu şefii echipei pentru prelungirea contractului care, cel mai probabil, va fi semnat în februarie anul viitor, atunci când portughezul va împlini 32 de ani. Gareth Bale şi Cristiano Ronaldo au cele mai mari salarii de la Real, 23 de milioane de euro anual. În comparaţie, starul Barcelonei, Lionel Messi încasează 20 de milioane de euro. 

Şefii Realului l-au convins acum câteva zile pe Toni Kroos (foto: Abaca/Hepta/Sportpictures) să-şi prelungească cu încă şase ani contractul, până în 2022. 

Nu semnez contracte din capriciu. Este vorba de o înţelegere pe şase ani şi îmi iau angajamentul de a juca în fiecare dintre aceşti şase ani. Voi avea 32 de ani când mi se va încheia contractul şi va fi o bună oportunitate să îmi închei cariera. Nu mă văd jucând la 36 de ani. Sunt foarte fericit. Încă din prima zi m-am simţit binevenit aici. Dragostea din partea fanilor este una specială, mă bucur că sunt apreciat,

---a spus jucătorul german

Kroos a venit de la Bayern Munchen la Real Madrid în 2014, iar până în prezent a adunat 108 meciuri şi a câştigat trei trofee, toate pe plan extern: Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi