Game, set şi free bet la 888Sport

promotie-tenis-888sport.JPG

Actualizare 10 noiembrie 2016

Oferta prezentată în acest articol a fost valabilă la Turneul Campionilor din 2014. Pentru a vedea o listă actualizată cu bonusurile, ofetele și concursurile constante oferite de 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016), accesează ACEST LINK. Iar dacă ești interesat de cele mai noi promoții ocazionale, oferite atât de 888sport cât și la alte case de pariuri online, accesează secțiunea Promoții de pe site-ul pariurix.com

 

Articolul inițial

Turneul Campionilor din tenisul masculin a început și în următoarea săptămână vom vedea la lucru cei mai buni jucători din circuit (mai puțin Rafa Nadal). Pentru a mări suspansul și mai mult 888Sport (deschide cont acum) vă oferă zilnic câte un free bet de până la 5$.

 

Detalii promoție

Plasați un pariu live cu miză minimă de 5$ pe oricare meci de la World Tour Finals, pe o cotă minimă de 1.50 sau plasați un pariu live multiplu (biletul trebuie să aibă cota minimă 1.50) care să conțină cel puțin un pronostic de la Turneul Campionilor și primiți free bet de 1$ pentru fiecare astfel de pariu plasat.

Într-o zi valoarea maximă a free bet-ului care poate fi primit este de 5$. Primiți un pariu gratuit de 5$ dacă veți plasă cinci pariuri care să îndeplinească condițiile amintite în paragraful precedent.

Pariurile gratuite vor fi creditate în cel mult 72 de ore de la terminarea meciurilor din ziua respectivă. Acestea pot fi folosite pentru a paria pe pariuri simple sau multiple, doar pe rezultatul final al partidelor. Miza freebetului nu se creditează în cont dacă biletul este câștigat. Aveți la dispoziție 72 de ore de la creditare pentru a folosi pariul gratuit.

Află tot ce trebuie să știi despre 888Sport: https://pariurix.com/agentii/888sport

 

Cum funcționează această promoție: 

  1. Plasezi 1-5 pariuri live pe meciuri de la Turneul Campionilor (cotă minimă 1.50 per bilet) 
  2. Primești freebetul în maxim 3 zile 
  3. Pariezi freebetul să spunem pe o cotă de 4. Dacă vei câștiga vei rămâne în cont cu suma câștigată - suma mizată. Presupunem că pariul gratuit este de 5$. Dacă-l joci pe o cotă de 4 atunci vei rămâne în cont cu 20 - 5 = 15$, bani pe care-i poți folosi după cum dorești.
  4. Revii în ziua următoare și urmezi pașii 1-4. 

Dacă tot pariezi live pe meciurile disputate de Djokovic, Federer, Murray etc de ce să nu profiţi de această promoţie şi să obţii pariuri gratuite totale de până la 35$ (7 zile x 5$ pe zi). Pariază și tu acum la 888sport!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi