Galfond, mereu surprinzător. Ce site a lansat ”tăticul” pokerului modern

Celebrul Phil Galfond, ”întemeietorul” pokerului modern grație conceptului G Bucks, a anunțat acum mai mult de un an iminentă lansare a unui nou site de poker, iar știrea a venit ca o binecuvântare pentru jucătorii din întreaga lume. Apariția ”RunItOnce Poker” a fost însă amânată de câteva ori până acum. Nimeni nu a știut de ce până când același Galfond a venit cu explicația. Practică. Cei de la pokernews.com au aflat că el s-a focusat mai mult pe un site de Daily Fantasy Sports, iar eforturile acestuia s-au materializat la sfârșitul săptămânii trecute prin apariția pe piață a lui ”Draftboard”. (foto: legalsportsreport.com)

Site-ul este aproximativ la fel cu ”DraftKings” și ”FanDuel” și permite clienților să parieze în mod elaborat pe performanțele sportivilor, într-o formulă asemănătoare turneelor de poker. Lumea s-a ”călcat” în picioare să se joace pe site-ul lui Phil Galfond. Succesul este atât de mare, încât acesta ar putea alege la un moment pe ce cale să meargă - să mai joace poker sau să-și vadă de treabă cu site-ul care merge ca uns. Profitabilitatea va fi criteriul care îl va ajuta să ia o decizie, mai devreme sau mai târziu.

Succesul vine în condițiile în care ”găselnița” lui Galfond oferă momentan doar jocuri din NFL. Dar asta nu se întâmplă în toate statele din America, acesta respectând cu strictețe legislația în vigoare privind aceste tipuri de jocuri. Într-o postare pe contul său, Phil Galfond a explică și noutățile aduse de cameră în acest domeniu. Specialiștii, dar mai ales jucătorii, așteaptă acum cu sufletul al gură lansarea noului site de poker online RunItOnce Poker. 

Cu ceva timp în urmă, Galfond (foto: pokernews.com) a făcut și o declarație de principii referitoare la acest proiect al său. Mai jos e postarea integrală a celebrului jucător. 


”Un site de poker ar trebui să prețuiască jucătorii de poker. 
  
Ar trebui să prețuiască jucătorii recreaționali pentru banii pe care sunt dispuși să-i investească pentru a presta jocul pe care îl iubesc. Pentru că aleg pokerul în loc de alte hobby-uri și pentru că aleg site-ul acesta și nu pe altul. 
  
Ar trebui să prețuiască începătorii și semi-profesioniștii pentru lichiditatea pe care o produc și pentru creșterea jocului. Pentru reclama pe care o fac în mediul lor site-ului favorit. 
  
Ar trebui să prețuiască profesioniștii, pentru că întruchipează visul care atrage atât de multă lume la mesele de poker. Pentru că dovedesc că pokerul este un joc de abilități. Pentru că promovează jocul de poker în rândul fanilor și elevilor lor. 
  
Un site de poker trebuie să creadă în visul că pokerul poate fi o carieră. Nu trebuie să avantajeze profesioniștii în fața altor jucători, însă în tot ce face trebuie să păstreze viu visul de a deveni profesionist. 
  
Un site de poker trebuie să fie condus de experiența utilizatorilor. Trebuie să exploreze și să folosească experiențele, ideile și feed-back-ul bazei de jucători. Trebuie să construiască un mediu motivant și distractiv în care orice tip de jucător să se simtă bine. 
  
Un site de poker trebuie să fie transparent. Nu poate răspunde tuturor ideilor, gândurilor și dorințelor, însă trebuie să facă tot posibilul să-și explice deciziile și acțiunile. Nu îi poate mulțumi pe toți luând decizii care rănesc afacerea, însă nu trebuie să ignore publicul. Trebuie să poate fi tras la răspundere pentru deciziile luate. Trebuie să știe să-și explice deciziile într-un mod pe care orice client rezonabil să-l poată înțelege. 

(foto: flushdraw.net)
  
Un site de poker trebuie să creadă în corectitudine. Nu corectitudine de dragul imaginii publice și profiturilor, ci pur și simplu de dragul corectitudinii. Nu trebuie să permită ca jucătorii onești - fie ei profesioniști sau recreaționali - să fie exploatați de alții care încalcă reguli nescrise. Trebuie să pună stop comportamentului prădător și trișatului de orice fel. Trebuie să facă tot posibilul să creeze un teren de competiție cu șanse cât mai egale pentru toți. 
  
Un site de poker trebuie să fie adaptabil la mediul în continuă schimbare. Noile idei de îmbunătățire trebuie să fie aplicate. Noile inovații tehnologice trebuie luate în calcul. Noile probleme trebuie rezolvate cu soluții creative. 
  
Un site de poker trebuie să înțeleagă că nu e nevoie că el să piardă pentru ca jucătorii să câștige. Operatorii din poker, profesioniștii și non-profesioniștii au scopuri/dorințe/nevoi care nu se exclud reciproc. Schimbările de politică pot fi win-win-win și căutarea acestora nu trebuie să înceteze niciodată. 
  
Un site de poker nu trebuie să fie obsedat de cât de sus era pokerul acum 5 sau 10 ani. Trebuie să încerce să construiască o economie sustenabilă în condițiile prezente. Trebuie să se adapteze mereu climatului. 
  
Vreau un site de poker onest, transparent și care crede în visul pe care eu l-am trăit! 
  
 O să fac tot posibilul!” ...
Phil Galfond

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!