Gafă de proporții a lui Andrei Vochin: poza lui Burleanu poate fi folosită de toți membrii Adunării generale!

Chipul mult iubitului și stimatului conducător Răzvan Burleanu apare de nouă ori într-o broșură editată de Federația Română de Fotbal. „Burleanu râzând. Burleanu la masă. Burleanu şi copiii. Burleanu şi fetele. Burleanu îngândurat... Este prima oară în istoria de 108 ani a fotbalului românesc când se întâmplă aşa ceva”, au observat cei de la ProSport. Cu alte cuvinte, nici Ceaușescu nu a reușit o asemenea performanță. 


Credit foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Oamenii muncii plătiți să îi reamintească zilnic lui Burleanu cât de extraordinar este nu și-au epuizat, însă, resursele de slugărnicie. Pot fi mai penibili de atât. Ei se gândesc cu spirit proletar ca imaginea ireproșabilă a șefului suprem să apară în curând pe rapoartele de arbitraj, pe tabela de marcaj - în locul scorului, pe plăcuța prin care sunt indicate schimbările și pe cartonașele galbene și roșii. 

Oameni din anturajul lui Mircea Sandu susțin că, într-un exces de zel, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu a propus ca federația să pună în vânzare timbre care să aibă pe ambele fețe fotografia lui Burleanu. „Păi și unde mai scuipăm, ca să se lipească timbrul?”, ar fi întrebat Valeriu Argăseală, contrat pe loc: „Nu scuipăm, lingem”.

Un vecin al lui Florin Prunea a povestit un episod și mai fantastic, care confirmă că drumul spre iad este pavat cu cele mai bune intenții. În încercarea de a deveni lingușitorul absolut, Andrei Vochin ar fi comandat 2018 role de hârtie igienică imprimată cu fața lui Burleanu, pe care ar fi vrut să le dea cadou membrilor Adunării generale. Când și-a dat seama că oamenii chiar pot folosi hârtia cu fața lui Burleanu, era deja prea târziu.

Entitate autonomă, FRF va lansa foarte curând propria monedă: burli. Pe moneda de un burli va apărea chipul lui Răzvan Burleanu cu o mimică neutră. Pe moneda de 5 burli, președintele va avea o față senină, pe bancnota de 10 burli - va zâmbi pe sub mustață, pe bancnota de 50 de burli - va râde, iar pe bancnota de 100 de burli - va râde în hohote.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi