Gabi Torje, cadoul "Moşului" Adi Mutu pentru Ioan Andone!

Curg veştile bune pentru Dinamo. În săptămâna în care dinamoviştii au distrus-o pe Steaua în semifinalele Cupei Ligii, Andone a aflat că din ianuarie îl va avea sub comandă şi pe Gabi Torje, scrie Sport.ro. Torje este prima mutare a iernii a managerului general Adi Mutu, care a declarat că deja s-a înţeles cu fotbalistul de la Terek Groznîi. În condiţiile date, Gnohere va pleca din "Ştefan cel Mare" mai mult ca sigur în perioada de transferări din ianuarie. 

E convins el (nn - Gabi Torje), nu pe el trebuie să îl conving, el vrea. Asta am vorbit-o cu antrenorul nostru. Sper să am bugetul necesar să pot să-i aduc ce își dorește, 

---a declarat Mutu pentru Protv

În vârstă de 27 de ani, Gabi Torje a mai jucat pentru Dinamo în perioada 2008-2011. S-a transferat apoi în Italia, la Udinese, care însă l-a împrumutat în Spania, la Granada şi Espanyol. În 2014 italienii l-au trimis să joace la Konyaspor, iar un an mai târziu la fosta adversară a Stelei din Europa League, Osmanlispor. Aventura lui Torje în Turcia s-a încheiat în acest an, când a fost cumpărat de Terek Groznîi. 

 

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi