Gabi Balint: "La Steaua nu funcţionează nimic. E o echipă fără identitate!"

Gabi Balint i-a lăudat pe marii rivali de la Dinamo pentru victoria din Cupa Ligii. "Andone a pregătit perfect meciul", a spus Balint. Fostul jucător al Stelei a dat de pământ cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf. 

Andone a știut cum să o bată pe Steaua, a avut curajul să ţină pe bancă doi jucători importanţi, pe Lazăr şi pe Rotariu. E momentul lui Dinamo, sunt nouă meciuri de când Steaua nu a mai câștigat. Dinamo merită felicitată, a avut o eficiență extraordinară, a marcat la aproape toate contraatacurile pe care și le-a creat.

Steaua a fost aceeași echipă fără orientare , cu posesie laterală, dar fără să conteze aproape de poartă. Jocul Stelei nu are orizont, e o echipă fără identitate! Jucătorii care au venit nu se pot ridica la nivelul de dinainte să vină la Steaua, nu-mi explic de ce. La Steaua nu funcționează nimic,

---zice Balint

Pentru Becali, un...film a fost mai important decât meciul Stelei cu Dinamo din Cupa Ligii. Europa e tot ce contează pentru el. 

Tot ce știu că trebuie să fac este să iau campionatul și să joc în Liga Campionilor. Voi face tot ce se poate ca să fie așa. M-am uitat la un film, n-am văzut meciul cu Dinamo din Cupa Ligii. Nu e un meci așa important, Dinamo - Steaua e un meci care nu contează pentru mine, nu sunt eu atât de înfocat. Când am văzut scorul final am zis că asta e. Dar niciodată nu credeam că vom primi patru goluri de la ei,

---a spus patronul Stelei la DigiSport

 

Foto:  Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!