Full Tilt și PokerStars vor forma o singură cameră de poker începând cu 17 mai 2016!

În urmă cu câțiva ani cei de la Pokerstars au preluat Full Tilt, ele făcând parte de ceva timp din aceeași companie. Acesta este și motivul pentru care ambele camere de poker împart aceeași licență de funcționare conform ONJN: D. 2165/28.08.2015. Chiar dacă au împărțit același patronat, ambele camere de poker au funcționat separat, lucru care se va schimba începând cu data de 17 mai 2016.

poker-stars.jpg

Cei de la pokernews.com au anunțat că Pokerstars și Full Tilt se vor uni și vor forma o singură cameră de poker. Deoarece numărul de clienți Pokerstars este mai mare, este evident că cei care au cont la Full Tilt vor trebui să facă trecerea către ”fratele mai mare”. Nu este clar în acest moment exact în ce mod vor fi afectați clienții Full Tilt din România, deoarece acest aspect diferă de la țară la țară. În orice caz, dacă ai un cont la Full Tilt, cu siguranță vei primi un mail în zilele următoare în care vei fi informat de schimbările care vor avea loc, și pașii pe care îi ai de urmat pentru a îți transfera contul la PokerStars.

Din ce se știe, cei care au cont atât PokerStars cât și la Full Tilt nu au nimic de făcut deoarece ambele conturi se vor uni automat. Asta înseamnă că banii pe care îi ai pe contul de Full Tilt vor fi transferați automat la PokerStars, iar același lucru se va întâmpla și cu bonusul de loialitate. Este însă neclar în ce mod vor fi afectați clienții care au în acest moment activ bonusul pentru prima depunere la Full Tilt; nu se știe dacă aceștia vor putea continua deblocarea bonusului și după transferul contului. În orice caz toate aceste aspecte vor fi lămurite în zilele următoare. Vom reveni cu noutăți atunci când vom afla și noi mai multe.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi