Încasează un full bet de 100RON pe CS U Craiova vs FCSB!

Cel mai interesant meci al etapei a 16-a din Liga 1 Betano este fără îndoială cel dintre CS U Craiova și FCSB, acesta urmând să aibă loc duminică 29 octombrie 2017 cu începere de la ora 20:45. La această partidă Betano.ro, sponsorul oficial al competiției interne, dar și partenerul oficial al echipei oltene, vine cu o promoție foarte atractivă.

Plasează un pariu simplu LIVE de minim 5RON pe meciul CS U Craiova vs FCSB folosind aplicația Betano pentru IOS sau Android. Dacă primul tău pariu LIVE este pierzător, atunci vei primi un full bet egal cu valoarea mizei tale inițiale, în limita a 100RON. Pariază chiar acum!


Ce trebuie să mai știu?

  • Pariurile plasate pe site-ul mobil Betano nu sunt eligibile pentru această ofertă, ci doar cele plasate prin intermediul aplicației! Pentru a afla mai multe despre aplicația Betano, accesează ACEST LINK.
  • Nu se oferă compensații pentru pariuri contradictorii (de exemplu pariul plasat înainte de meci pe victoria FCSB și pariul live „șansă dublă CS U Craiova”).
  • Pariurile închise cu opțiunea ”Cash Out” nu sunt eligibile.
  • Full bet-ul este creditat în maxim 48 de ore de la încheierea partidei și poate fi folosit doar în aplicația Betano pentru IOS și Android.
  • Oferta este valabilă pentru toți clienții Betano, atât cei noi cât și cei actuali.
  • Se aplică condițiile standard de Full Bet. În urma utilizării acestuia, pariorul va păstra atât miza cât și profitul, respectiva sumă nefiind supusă vreunei condiții suplimentare de rulaj (detalii aici).

Vă reamintesc că toate meciurile din Liga 1 Betano pot fi urmărite LIVE VIDEO în exclusivitate pe betano.ro, atât de pe calculator direct din browser, cât și de pe mobil prin intermediul aplicațiilor pentru IOS și Android. Live stream-ul este disponibil inclusiv la partida CS U Craiovs vs FCSB.

Pariază acum de pe mobil pe CS U Craiova vs FCSB și pune mâna pe FULL BET-ul de 100RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!