FRF vrea să-i păcălească pe judecătorii de la TAS în procesul FCSB vs Viitorul! E de râsul curcilor!

Apar noi informații senzaționale despre procesul de la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, acolo unde se va stabili definitiv și irevocabil numele campioanei României în sezonul 2016/2017.

Problemele au început atunci când avocatul FCSB-ului, Jorge Ibarrola, viclean ca un șacal, i-a convins pe cei de la TAS ca bătălia să se dea în limba lui Napoleon. 

„Avocații noștri pregătiseră un memoriu ireproșabil în limba engleză. Câștigam procesul 105%. Apoi a venit această schimbare, care ne-a pus oarecum în încurcătură, pentru că vorbitorul de franceză de la Federație este în concediu, în Cuba, și nu are semnal”, s-a plâns Răzvan Burleanu. 

„Da, Ibarrola joacă murdar. Am auzit că i s-a vărsat într-o zi călimara și a făcut numai cerneală în sala de judecată. E foarte adevărat că România e țară francofonă, dar nu pentru că românii ar vorbi franceză. Nici vorbă! Poate cel mult un român din cincizeci stăpânește această limbă, care era la modă doar în perioada interbelică. Suntem francofoni pentru că ținem cu echipe franțuzești de fotbal. Cel mai bun exemplu e Radu Banciu, care ține cu OM”, a declarat și Cristian Bivolaru, de la Viitorul.

Inițial, FRF a răspuns că are nevoie de șapte zile pentru a traduce memoriul în franceză. „Este o limbă cu multe capcane. Mi-e să nu greșim vreo virgulă și să se înțeleagă faptul că noi suntem vinovați pentru un regulament făcut prost, foarte prost”, a explicat șeful de la „Casa Fotbalului”.

Judecătorii nu au vrut să audă de o așa întârziere. Au somat FRF să traducă memoriul în maxim șase zile, ceea ce, în contextul absenței cunoscătorului de franceză din Federație, era practic imposibil.

În acel moment, una dintre eminențele cenușii din echipa lui Burleanu a venit cu ideea salvatoare: „În ziua a șasea, trimitem ceva, orice, în franceză. Până își dau ei seama, mai trece o zi. Le spunem că nu am atașat documentul corect. Nu putem să nu le trimitem nimic, că pierdem prin neprezentare”.

Textul primului email a fost ales dintr-un cântec găsit întâmplător pe Internet: „Et si tu n'existais pas / Dis-moi pourquoi j'existerais / Pour traîner dans un monde sans toi / Sans espoir et sans regrets / Tararam, taratam, tararam taratam tararam”...

Federalii așteaptă acum cu înfrigurare primul semnal de la TAS și dau telegrame în Cuba!

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi