FRF și LPF s-au luat la trântă în cazul FCSB - Viitorul! Soluția e uluitoare: cine e noua campioană

Vă infomăm în exclusivitate că președintele FRF Răzvan Burleanu și președintele LPF Gino Iorgulescu s-au întâlnit la Casa Fotbalului pentru a stabili cine este adevărata campioană a României.

Dorința de a lămuri lucrurile cât mai repede a fost așa intensă, încât cele două părți nici nu au mai avut răbdare să ajungă în sala de ședințe, oprindu-se în foaierul clădirii. Discuția de 4 ore și 38 de minute a fost bazată pe argumente și contraargumente solide, ca între doi oameni maturi, tobă de regulamente. 

În calitate de gazdă, Burleanu a avut primul cuvânt: „Voi sunteți de vină!”. Iorgulescu s-a uitat peste ochelari și a replicat răstit: „Ba voi”. „Ba voi!”, a răspuns strategul de la FRF. „Ba voi!”. „Ba voi!”. „Ba voi!”. „Ba voi!”...

În timp ce șefii s-au luat la o partidă de sumo, Andrei Vochin și Justin Ștefan au continuat propriul război pe Facebook. Mai iute de mână, Vochin a tastat primul pe ecranul telefonului: „Mi-e rușine de rușinea celor de la LPF, dar nu pot să nu povestesc ce s-a întâmplat. Acea persoană de la ei care a venit să schimbe regulamentul cu o zi înainte de ultima etapă și-a îndesat în buzunare toate bomboanele cu eucalipt pe care le oferim, la recepție, vizitatorilor”. 

„Constat că cei de la FRF, în special domnul Vochin, ignoră faptul că în sezonul 2013/2014, FC Balotești și CS Inter Clinceni au fost departajate pe baza rezultatelor directe din play-off. Asemănarea cele două cazuri este extraordinară. Viitorul Constanța are bugetul lui FC Balotești, iar FCSB a jucat în acest sezon de parcă ar fi fost Inter Clinceni!”, a scris lepefistul Ștefan.

La un moment dat, în Casa Fotbalului și-a făcut apariția Adrian Mititelu. „Tribunalul îmi va da dreptate un milion la sută în procesul dezafilierii. Îmi recuperez cele 255 de milioane de euro. Eram în trecere și am intrat să văd cu ce începem executarea silită”, a declarat acesta, cu limba maro de la înghețata de cacao din care lingea cu poftă. 

Atenția i-a fost reținută apoi de Burleanu și Iorgulescu, care se contraziceau tot mai pătimaș, strâng/ndu-se la piept. Cu ochii la cei doi, olteanul s-a așezat din greșeală peste Costin Ștucan, venit la FRF să miroasă blaturi, care căzuse pradă somnului, pe un fotoliu. Speriat de urletul jurnalistului, Mititelu a scăpat înghețata din mână.

„Casa Fotbalului este ca o cocină. Iată, înghețată pe podea. Felicitări conducerii FRF”, a scris imediat pe Facebook Justin Ștefan, făcând poză cu telefonul. 

Venită să curețe mizeria, femeia de serviciu a auzit discuția dintre cei doi președinți și a întrebat pe ce se ceartă. „Păi... eu știam o vorbă. Când doi se ceartă, al treilea câștigă. Ca să nu se supere nimeni, eu aș zice să nu fie nici Viitorul, nici Steaua campioană. Să fie echipa de pe locul 3”, și-a dat cu părerea tanti Cecilia. 

Burleanu și Iorgulescu au tăcut și s-au uitat la femeie. Vochin și-a dat o palmă peste frunte, iar Justin Ștefan s-a interesat la portar de ce nu-i mai mergea netul pe telefon. Apoi președinții FRF și LPF s-au îmbrățișat, hotărând ca regulamentul să fie modificat după cum urmează: „În caz de egalitate de puncte între primele două clasate, primul criteriu de departajare este să treacă în frunte echipa de pe locul 3”. Modificarea urmează să intre în vigoare pe 10 iunie 2014. 

De departe, dintr-o celulă cochetă ca un cuibușor de nebunii, s-a auzit un strigăt de fericire: „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor. Augh! Augh! Augh!”

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi