Freeroll pentru deponenti la Pokerstars (100.000 $)

PokerStars-logo-200x170.jpgPokerstars.com vine cu o promotie speciala pentru toti deponetii care efectueaza o depunere in aceasta luna. Dupa deschiderea unui cont si efectuarea unui depozit fiecare user va putea sa participe la 4 freeroll-uri pe zi de cate 1000$ timp de 31 de zile.  Poti sa joci la orice turneu doresti indiferent de data sau ora, poti ajunge sa joci chiar si 124 de turnee avand sanse la premiile totale fara sa risti nimic.

Daca te afli la prima depunere poti sa folosesti codul de bonus "STARS600" si sa beneficiezi de un bonus de nou venit de 100% pana la 600%. Click aici pentru a iti face cont la pokerstars.com

Freeroll-urile de 1000$ pot sa aduca premii mult mai mari pentru ca in prima ora poti sa faci 3 rebuy-uri de cate 0.30 $ care se vor acumula la fondul total de premiere. Jucatorii care nu e afla la prima depunere trebuie sa utilizeze codul "100K" pentru a beneficia de aceasta promotie.

Pentru a verifica cand expira biletul tau la turneu puteti sa efectuati urmtorul pas : click în meniul principal pe 'Cereri' & 'Bilete turneu'.

Profitati acum de acest bonus la Pokerstars prin intermediul PariuriX.com dand click aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi