Bonus Sportingbet: Pariază LIVE pe FCSB vs CS U Craiova și poți primi un FREEBET de 40RON!

Odată cu apropierea meciurilor de sâmbătă seară care vor desemna noua campioană a României, casele de pariuri online se întrec în a oferi promoții care de care mai interesante pe partidele din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Sportingbet (deschide cont acum) este fruntașă la acest capitol, această agenție venind cu o promoție de top la partida FCSB vs CS U Craiova de pe urma căreia merită să profiți.


ÎN CE CONSTĂ PROMOȚIA?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe partida FCSB vs CS U Craiova, în valoare totală de minim 80 RON, iar dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, vei primi un FREEBET de 40 RON.

Astfel ești asigurat la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) în cazul în care pariurile tale nu au deznodământul așteptat. Freebet-ul va fi acordat duminică 14 mai după ora 08:00 și va trebui utilizat în maxim 7 zile de la creditare. Îl poți folosi pe orice cotă dorești, dar din urma respectivului pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu joci freebet-ul de 40RON pe o cotă de 3.00, iar pariul este câștigător, atunci vei primi pe cont suma de 80RON. Aceasta nu este supusă vreunei condiții de rulaj ulterioare .

Pariază acum pe FCSB vs CS U Craiova și profită de pe urma acestei promoții!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!