Câștigă un FREEBET la fiecare victorie a echipei favorite din Premier League!

Această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte interesantă pe sezonul 2017 / 2018 din Anglia Premier League. Plasează până cel târziu pe 11 august un pariu de minim 250RON pe câștigătoarea campionatului în Anglia, iar pe lângă eventualele câștiguri ce pot fi obținute din acest pariu te vei umple de pariuri gratuite - vei primi câte un FREEBET de 10RON sau 25RON pentru fiecare victorie obținută de echipa aleasă pe parcursul întregului sezon. Această promoție este foarte atractivă din multe puncte de vedere, iar mai jos voi prezenta câteva statistici care confirmă acest lucru. 

PARIAZĂ ACUM PE CÂȘTIGĂTOAREA SEZONULUI 2017 / 2018 DIN ANGLIA PREMIER LEAGUE ȘI CÂȘTIGĂ FREEBET-URI PENTRU FIECARE VICTORIE A ECHIPEI FAVORITE!


Cum iau parte la această promoție?

  1. Accesează contul de pariuri de la această casă de pariuri online. Dacă nu ești deja client, înregistrează-te acum!
  2. Accesează ACEST LINK SPECIAL pentru a fi redirecționat către pagina promoției, iar acolo apasă pe butonul ”Optați
  3. Plasează un pariu de minim 250RON pe câștigătorul Premier League, sezonul 2017 / 2018
  4. Vei primi câte un FREEBET de 10RON sau 25RON pentru fiecare victorie obținută de echipa pe care ai pariat pe întreg parcursul sezonului. Freebet-ul este acordat în a doua zi lucrătoare la ora 18:00, conform următoarelor nivele:
     

Freebet de 10 RON la fiecare victorie pentru:

Freebet de 25 RON la fiecare victorie pentru:

Chelsea

West Ham United

Tottenham Hotspurs

Leicester City

Manchester City

Stoke City

Liverpool

Crystal Palace

Arsenal

Swansea City

Manchester United

Burnley

Everton

Watford

Southampton

Newcastle United

Bournemouth

Brighton

West Bromwich Albion

Huddersfield Town

În cazul în care pariezi pe o echipă ce are cote mai mari de 200, vei primi un mesaj prin care trebuie sa soliciți aprobarea cotei.

PARIAZĂ ACUM PE CÂȘTIGĂTOAREA PREMIER LEAGUE!

 

Câteva statistici interesante - cum poți profita de pe urma promoției

În primul rând te scoți din start dacă echipa pe care pariezi câștigă Premier League. Cea mai mică cotă este oferită celor de la Manchester City - 2.80. Pariezi 250RON și câștigi 700! Dar chiar dacă nu reușești să nimerești câștigătoarea tilului în Anglia, tot ai șanse mari să îți recuperezi integral investiția, și chiar să faci profit. 

  • Chelsea a câștigat anul trecut campionatul cu 30 de victorii.Dacă ar repeta această performanță, atunci pe lângă banii luați pentru un pariul câștigător ai mai primi și 30 de FREEBET-uri de 10RON fiecare. Deci pariuri gratuite în valoare totală de 300RON! Albaștrii sunt pe locul 3 în topul favoritelor din acest sezon, cu o cotă de 4.50.
  • Leicester a câștigat 12, 23, respectiv 11 meciuri de la promovarea în Premier League. Fiecare victorie a lui Leicester în noul sezon iți aduce un pariu gratuit de 25 RON. Vulpile au o cotă de 251 pentru un nou titlu de campioană. Dacă repetă performanța din urmă cu două sezoane, atunci te umpli de bani, nu glumă!
  • În 5 dintre ultimele 6 sezoane, formația care a câștigat titlul a avut peste 25 de victorii. Manchester City este principala favorită la câștigarea titlului din Premier League, cu o cotă de 2.80. Fiecare victorie a cetățenilor în noul sezon iți aduce un pariu gratuit de 10 RON.

Nu știi ce este un FREEBET? Dă un CLICK AICI!


Cote pentru câștigarea Premier League:

PARIAZĂ ACUM PE CÂȘTIGĂTOAREA PREMIER LEAGUE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi