FREEBET de 50RON la Sportingbet pe România vs Polonia

freebet-romania-polonia.png

Intenționezi să pariezi pe meciul România vs Polonia din această seară, dar vrei în același timp să fii acoperit în cazul în care jocul nu decurge așa cum te-ai aștepta? Atunci trebuie să profiți de pe urma promoției oferite de Sportingbet (deschide un cont acum) pe acest meci. 

În ce constă promoția?

Plasează unul sau mai multe pariuri pe România vs Polonia (se califică atât pariurile pre-meci cât și cele live), iar dacă la final pierzi minim 100RON, vei fi compensat cu un freebet în valoare de 50RON. Poți plasa oricâte pariuri dorești pe acest meci, pe orice opțiuni de pariere și orice cote, dar ele trebuie să fie puse în intervalul 11.11.2016, ora 00:00 – 11.11.2016, ora 23:59.

Exemplu:
Ai plasat 4 pariuri de 50RON, fiecare pe o cotă de 2.00. Din acestea câștigi unul singur dar le pierzi pe celelalte 3. În acest caz ai dat pe minus cu 100RON, deci te califici pentru freebet-ul de 50RON.


Detalii despre freebet

Freebet-ul va fi creditat pe parcursul zilei de mâine (12.11.2016) și poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv dorești, dar ia în considerare faptul că în urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza. Detalii despte ce este un freebet poți găsi aici: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) oferă 110 opțiuni de pariere la această partidă, și cu siguranță va avea și o ofertă live foarte bogată, deci vei avea pe ce paria! Pariază și tu acum!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi