FREEBET de 50RON la Sportingbet pe Liga Campionilor!

freebet-50.png

Astăzi și mâine au loc meciurile din etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, sezonul 2016 / 2017, iar cu această ocazie Sportingbet (vezi site-ul agenției) vine cu o super promoție prin care poți primi un freebet de 50RON! O astfel de ofertă nu trebuie ratată!

 

Ce am de făcut pentru a primi freebet-ul?

Plasează un pariu pre-meci pe o miză de minim 100RON pe Liga Campionilor! Pariul poate fi atât single cât și multiplu, dar trebuie să conțină doar selecții de cote 1.80+, și doar de la meciuri din Liga Campionilor care au loc marți 1 noiembrie 2016.

Indiferent dacă pariul este câștigător sau nu, vei primi un freebet de 50RON pe care îl poți folosi pe meciurile din Champions League de miercuri 2 noiembrie 2016. Atenție, nu poți folosi pariul gratuit pe alte evenimente! Dacă nu știi ce este un freebet, atunci accesează acest articol: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html

 

Ce trebuie să mai știu?

Poți juca orice tipuri de pariuri dorești atâta timp cât respecți condițiile de mai sus. Ia în considerare faptul că la fiecare meci din Liga Campionilor Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) oferă în jur de 200 de opțiuni de pariere, care de care mai diverisifcate, deci cu siguranță vei găsi un pariu pe gustul tău. Pariază și tu acum!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi