Freebet de 40RON oferit de Netbet pe etapa a 6-a din România Liga 1!

Cu ocazia etapei a 6-a din România Liga 1 Netbet (vezi site-ul agenției) vine cu o ofertă de nerefuzat: plasează 3 pariuri single pre-meci de tipul 1x2 pe 3 meciuri distincte din această rundă și vei fi recompensat cu un freebet de 40RON indiferent de rezultatul pariurilor tale.

freebet.png 

Ce am de făcut pentru a primi freebet-ul de 40RON?

  • Intră pe site-ul Netbet, loghează-te și accesează secțiunea ”Promoții”. 
  • Dă click pe oferta ”40RON Freebet - Liga 1” și apasă pe butonul ”Înscriere” din centrul paginii.
  • Plasează 3 pariuri de tipul 1x2 pe 3 meciuri distincte din România Liga 1, etapa 6 (valoarea adunată a celor 3 pariuri trebuie să fie de minim 100RON).

 

Cum pot utiliza freebet-ul?

Freebet-ul va fi adăugat pe cont în maxim 48 de ore de la terminarea etapei a 6-a din Liga 1 dacă ai respectat condițiile de mai sus. Pariul gratuit este valabil timp de 14 zile din momentul primirii, interval în care trebuie să îl utilizezi pe o cotă de 2.00+ de la un meci din campionatul nostru intern.

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi pe cont doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu ai utilizat freebet-ul de 40RON pe o cotă de 2.50 și ai câștigat, vei lua 60RON (40 * 2.5 - 40). Partea bună este că suma câștigată nu este supusă vreunei condiții de rulaj.

Așa cum poți vedea, aceasta este o promoție pe care nu trebuie să o ratezi. Plus că dacă nu ai deja un cont la Netbet (D.1279 /29.06.2016), beneficiezi de un bonus de până la 1,550RON dacă te înregistrezi prin link-urile noastre!

Deschide un cont acum pentru a primi un bonus de până la 1,550RON! 

Te-ar mai putea interesa:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi