FREEBET de 100RON pe Real Betis vs Athletic Bilbao

betis-bilbao-2.png

Această agenție de pariuri pe internet vine cu o promoție foarte atractivă la partida dintre Real Betis și Athletic Bilbao: depune și pariază 50RON pe orice opțiune de pariere dorești și primești un FREEBET de 100RON indiferent de rezultatul pariului tău!


Ce am de făcut pentru a participa la această promoție?

  • Accesează site-ul agenției organizatoare - CLICK AICI. Dacă ai deja un cont loghează-te pe el, dacă nu înregistrează-te acum. Promoția este valabilă atât pentru clienții noi cât și cei vechi.
  • Efectuează un depozit de minim 50RON. Acesta trebuie efectuat în intervalul 09/12/2016 ora 09:30 - 11/12/2016 ora 21:45.
  • Plasează un pariu pe Real Betis și Athletic Bilbao. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie pus pe minim 50RON, pe o cotă de minim 1.50 și trebuie să fie de tipul single pre-meci. Atunci când îl plasezi, vei vedea că în biletul virtual se află o căsuță verde ce trebuie bifată pentru a confirma că dorești să participi la această promoție.
  • Imediat ce ai plasat un pariu eligibil, vei primi un FREEBET de 100RON ce este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi folosit pe orice eveniment sportiv și orice cotă dorești, dar în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza (detalii aici).

Nu uita, promoția este valabilă doar la această casă de pariuri online! Meciul Real Betis vsAthletic Bilbao are loc duminică 11 decembrie la ora 21:45 și contează pentru etapa a 15-a din Spania La Liga.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi