FREEBET de 100RON pe Lazio vs AS Roma!

lazio-roma-2.jpg

Această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte tentantă la partida Lazio vs AS Roma: depui și pariezi 50RON pe acest meci și primești un freebet de 100RON!

 

Ce trebuie să știu despre această promoție?

  • Ea este destinată atât clienților noi cât și celor existenți.
  • Pariul tău de calificare trebuie să fie single pre-meci. Pariurile multiple sau live nu iau parte la această ofertă.
  • Atunci când plasezi un pariu eligibil, vei vedea că în biletul virtual va apărea o căsuță verde pe care va trebui să o bifezi pentru a confirma că dorești să participi la această promoție.
  • Freebet-ul de 100RON va fi creditat imediat ce plasezi un pariu eligibil și este valabil timp de 7 zile. El trebuie folosit integral pe un singur pariu, dar poate fi utilizat pe orice meci, opțiune de pariere sau cotă. De pe urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza, iar suma obținută nu este supusă vreunei condiții de rulaj. Mai multe detalii despre ce este un freebet găsești AICI.

Această promoție este foarte tentantă în condițiile în care un pariu de 50RON îți aduce un freebet de 100RON indiferent de rezultatul acestuia.  Nu uita, oferta este valabilă doar la ACEASTĂ AGENȚIE DE PARIURI. 

„Derby della Capitale” are loc astăzi cu începere de la ora 16:30. Dacă vrei să afli care este pronosticul lui Dan Ștefănescu pentru această partidă, accesează link-ul: https://pariurix.com/lazio-vs-roma-meciul-zilei-la-pariuri-4122016-recomandarea-lui-dan-stefanescu.html.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi