FREE BET de 100 ron pentru AS Monaco - Lyon

Această casă de pariuri online propune astăzi o promoţie atractivă pentru jocul de pe Stade Louis II dintre AS Monaco şi Lyon: depune și pariază 50 RON pe orice tip de pariu disponibil în ofertă și vei primi un FREEBET de 100RON, indiferent dacă pariul tău va fi câştigat sau pierdut!


Ce ai de făcut pentru a participa la această promoție?

  • Accesează site-ul casei de pariuri - CLICK AICI. Dacă ai deja un cont loghează-te în el, dacă nu înregistrează-te. Promoția este valabilă atât pentru clienții noi cât și pentru cei existenţi.
  • Efectuează un depozit de minim 50 RON. Acesta trebuie efectuat în intervalul 17/12/2016 ora 08:30 - 18/12/2016 ora 21:45.
  • Plasează un pariu pe jocul AS Monaco vs Lyon. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie să aibă o valoare de cel puţin 50RON, pe o cotă de minim 1.50 și trebuie să fie de tipul single pre-meci. Atunci când îl plasezi vei vedea că în biletul virtual se află o căsuță verde ce trebuie bifată pentru a confirma că dorești să participi la această promoție.
  • Imediat ce ai plasat un pariu eligibil vei primi un pariu gratuit de 100 RON care este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi folosit pe orice eveniment sportiv și orice cotă dorești, dar în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza (detalii aici).

Partida AS Monaco vs Lyon are loc astăzi 18 decembrie la ora 21:45 și contează pentru etapa a 18-a din Franţa Ligue 1.

Pariază acum pe derby-ul etapei din Ligue 1 şi bucură-te de pariul gratuit de 100 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi