Fraudă de zeci de mii de lei la o agenție de pariuri din Mușetești Gorj!

O agenție de pariuri din Gorj, care aparține unuia dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, SC Baum SRL, a fost escrocată de mai mulți indivizi, care au speculat duminică dimineața schimbarea orei de vară.

Mai întâi, unul dintre jucători a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară și a plasat mai multe bilete pentru extragerile Loteriei din Grecia, care avusese deja loc și ale cărei rezultate le aflase deja. Angajata agenției a plătit câștiguri de zeci de mii de lei, fără să suspecteze că este ceva în neregulă. A plătit până a epuizat toate fondurile din respectiva agenție!

Între timp, pariorul cu pricina și-a chemat și prietenii! 15-20 de persoane au intrat în agenție, au mizat tot pe Loteria din Grecia și au câștigat, normal, dar fondurile agenției erau deja epuizate. Indivizii au cerut intervenția poliției!

Reprezentanții companiei SC Baum SRL au reușit să elucideze misterul numeroaselor câștiguri și au acordat, conform regulamentului de joc, cotă 1 pe respectivul eveniment.

Conform comunicatului remis presei de operatorul citat, acesta „și-a bazat decizia pe Articolul 21 din Capitolul 12 al Regulamentului de Funcționare a Jocului de Pariuri în Cotă Fixă: "Dacă tichetul a fast făcut după ora reală de extragere, pariul este considerat nul și se calculează cota 1.00”.

Cum mai multe bilete au fost deja plătite, SC Baum SRL se va adresa organelor de poliție pentru recuperarea prejudiciului. Frauda e simplu de demonstrat: ora de pe tichetele de joc emise este ulterioară efectuării extragerilor din Grecia, dar vor fi folosite și camerele video de supraveghere din agenția de la Mușetești.

„Clienții trebuie să cunoască regulamentul de joc tocmai pentru a evita situațiile de conflict cu noi, operatorul. Din păcate, în legătură cu persoanele de la Mușetești, care au ales calea fraudei și au insistat pe ea, ne vom adresa organelor de anchetă penală. Este just să încercăm să recuperăm prejudiciul creat”, se arată în încheierea comunicatului trimis de SC Baum SRL. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi