Franţa vs România - top promoţii la casele de pariuri online

Pentru meciul de deschidere al Campionatului European de fotbal 2016 - Franţa vs România - casele de pariuri online vin cu oferte diversificate. De la cota 50 pentru victoria României, până la returnări de miză dacă Franţa trece de echipa pregătită de "Tata Puiu". În continuare vă voi prezenta un top al promoţiilor disponibile la casele de pariuri online la meciul anului pentru România. Ordinea în care prezent promoţiile este aleatorie (nu înseamnă că promoţia 1 este cea mai bună şi promoţia 10 cea mai slabă).

În condiţiile în care sunt foarte multe promoţii pariuri pentru Franţa - România Nu voi intra în detalii la fiecare promoţie în parte deoarece nu vreau să te plictisesc. Îţi voi prezenta câte un exemplu la fiecare ofertă în parte şi voi lăsa de fiecare dată o cale de urmat pentru a vedea toţi termenii şi condiţiile ofertei.

 

1. Cota 50 pentru victoria României la netbet.ro

Deschide cont acum la Netbet folosind codul bonus ROEURO. Plasează un prim pariu pe victoria României (la cota normală din ofertă) şi dacă România trece de Franţa miza ta va fi înmulţită cu 50. În caz că pariul va fi pierdut suma pariată va fi rambursată sub formă de free bet. Miza maximă care se califică pentru promoţie este 40 RON.

franta-romania-cota-50-pentru-romania.JPG

Exemplu: Deschizi cont la netbet.ro utilizând codul bonus ROEURO, pariezi 40 RON pe cota 11.25 (atât are România la momentul scrierii articolului). Dacă pariul va ieşi vei câştiga 470 RON, bani pe care-i poţi folosi în ce mod doreşti, şi ulterior diferenţa dintre 2.000 RON şi câştigul tău, în cazul aceta 1.530 RON va fi creditată sub forma unui bonus. Dacă ai ghinion şi pierzi cei 40 RON îţi vor fi acordaţi ca şi bonus.

Detaliile promoţiei: accesează acest link şi vei găsi acolo toţi termenii ofertei.

Pariază acum pe România şi câştigă de 50 de ori suma investită!

 

2. Cote mărite la Unibet.ro

Pentru fiecare meci de la EURO 2016 casa de pariuri online Unibet (deschide cont acum) vine cu anumite oferte de cote mărite. Acestea au o limită maximă de miză, limită care depinde de la cont la cont.

franta-romania-cote-marite-la-unibet.JPG

La partida Franţa vs România cotele mărite sunt:

  • Ambele echipe vor înscrie - cota 3.40 (eu pot paria maxim 74.4 RON pe această cotă)
  • Olivier Giroud să marcheze - cota 2.65 (maxim 74.84 RON)
  • Scor corect la pauză 0:0 - cota 3.30 (maxim 74.4 RON)

ATENŢIE! Aceste cote mărite le găseşti doar accesând unibet.ro > meniul din partea stângă a paginii > Promoţii Unibet (Franţa vs România).

Dacă vei intra în oferta meciului cele trei pronosticuri cu cote mărite de mai sus au următoarele cotaţii 2.55 (GG), 2.25 (Giroud), 2.75 (0:0 la pauză)

Click aici pentru a paria pe aceste cote mărite!

 

3. Pariu gratuit de 10 RON la efortuna.ro

Pariază la Fortuna (click aici pentru a te înregistra) pre-meci minim 10 RON de pe un dispozitiv mobil pe meciul Franţa - România la o cotă de minim 1.60 şi agenţia de pariuri îţi va oferi un pariu live de 10 RON. Cota minimă a pariului jucat de pe mobil trebuie să fie de 1.60. Pariul gratuit de 10 RON poate fi utilizat pentru pariuri live la orice meci, dar are o valabilitate de doar 24 de ore.
fortuna-pariu-extra-de-pe-mobil.JPG
Exemplu: Pariezi 10 RON pe Franţa handicap -1.5 de pe mobil. Poţi câştiga 20 RON dacă pariul va fi câştigător şi, indiferent de starea pariului tău, vei primi în cont 10 RON pe care-i poţi folosi pentru a plasa un pariu live.

Detaliile complete ale promoţiei: efortuna.ro > click pe banner-ul "Euro 2016 extra pe mobil" (îl găseşti în top page-ul website-ului)

Pariază acum la Fortuna de pe mobil pe meciul Franţa vs România!

 

4. Cote dublate pe rezultatul final 1x2 la Betfair.com

Plasează un pariu pre-meci pe rezultatul final (1x2) al meciului Franţa vs România la Betfair Sportsbook (deschide cont acum) şi dacă un gol va fi înscris în primele 30 de minute ale partidei vei primi dublul cotei. Suma maximă pe care trebuie s-o pariezi pentru a beneficia de ofertă este 10 euro. Câştigul la cota normală va fi creditat ca şi bani normali (care pot fi retraşi, jucaţi la casino, poker etc), iar diferenţa va fi oferită sub formă de bonus care va trebui rulat o singură dată.

betfair-cote-dublate.JPG

Exemplu: Pariezi 10 euro pe victoria Franţei (cota 1.33) şi dacă pariul va fi câştigător vei primi 13.3 euro cash şi 13.3 euro bonus ce trebuie rulat o dată. Dacă vrei să rişti mai mult poţi juca 10 euro pe x final, caz în care vei lua 47.5 euro cash şi 47.5 bonus, bineînţeles dacă meciul se va încheia nedecis.

Detaliile complete ale promoţiei: betfair.com > Sportsbook > Promotions > Cote dublate pe rezultatul final pt fiecare meci de la EURO 2016

Pariază acum 10 euro la Betfair pe victoria Franţei şi câştigă 26.6 euro!

 

5. Pariu gratuit pentru fiecare gol marcat de vedetele din atacul Franţei - winmasters.com

alegeti-marcatorul-winmasters.jpg

Winmasters (înregistrează-te aici) îţi oferă posibilitatea să-ţi alegi marcatorul la EURO 2016. Selectează UN SINGUR jucător şi pentru fiecare gol marcat de acesta în Franţa vei primi un pariu gratuit. Condiţia pentru a beneficia de ofertă este să pariezi minim 30 RON la o cotă de cel puţin 1.60 pe meciul în care este implicat marcatorul ales de tine. Valoarea pariului gratuit diferă, fiind mai multe categorii de jucători. Eu îţi voi prezenta aici doar jucătorii francezi care sunt disponibili pentru alegere, precum şi valoarea pariului gratuit pe care o poţi primi dacă alegi unul dintre ei. Suma maximă acordată pentru un singur meci este de 30 RON (dacă-l alegi pe Griezmann şi el va da cinci goluri atunci nu vei primi decât 60 RON

  • 15 RON per gol - Antoine Griezmann
  • 20 RON per gol - Olivier Giroud, Anthony Martial
  • 30 RON per gol - Andre Pierre Gignac, Dimitri Payet, Paul Pogba, Kingsley Koman


Exemplu: Îl alegi pe Olivier Giroud, pariezi 30 RON pe orice pronostic din oferta Winmasters pentru meciul Franţa - România (cota minimă 1.60) şi dacă Giroud marchează trei goluri vei primi un pariu gratuit în valoare de 60 RON

Detaliile complete ale promoţiei: winmasters.com > EURO 2016 - Alege-ţi marcatorul!

Alege-ţi marcatorul acum şi câştigă extra la EURO 2016!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi