Franţa vs România - Îți dăm banii înapoi dacă pierzi pariul

Mai sunt puțin momenete până la meciul pe care România îl va juca cu Franța pe Stade de France în deschiderea Campionatului European de fotbal 2016, iar cu această ocazie PariuriX.com vine cu o ofertă specială : dacă pierzi primul pariu plasat pe acest meci la UNIBET îţi returnăm 100% banii înapoi.

Promoţia este valabilă doar pentru conturile noi deschise accesând acest link.

Pentru a primi până la 300 RON înapoi pe primul pariu pierdut, accesați acest link.

franta-vs-romania-promotie-pariuri.jpg

 

SUPER COTĂ LA NETBET PENTRU CA ROMÂNIA SĂ CÂȘTIGE MECIUL, PARIEZI 10 LEI ȘI CÂȘTIGI 500! DETALII AICI!

România este clar outsideră în acest joc din mai multe considerente. Va juca în faţa ţării gazdă, o super forţă a fotbalului mondial care poate alinia lejer două echipe de nivel apropiat şi, în plus, Anghel Iordănescu nu are la dispoziţie un lot foarte competitiv, mulţi dintre titularii noştrii jucând rar la echipele de club. Chiar şi aşa "Tata Puiu" a declarat că-şi doreşte să câştige fiecare meci.

Obiectivul iniţial al naţionalei României la acest turneu final este să treacă de grupe, însă eu îmi doresc să câştig fiecare meci.
- Anghel Iordănescu

Crezi că se va împlini dorinţa selecţionerului şi România va câştiga primul meci de la EURO 2016? Succesul conaţionalilor noştri în meciul cu Franţa îți poate multiplica câștigul de 13 ori, iar dacă nu se întâmplă asta, vei primi 100% toți bani înapoi sub formă de bonus. Este doar un exemplu, oferta specială este valabilă pentru orice tip de pariu.

La ultimele trei ediţii ale EURO echipa gazdă n-a reuşit să câştige meciul de deschidere. Acest lucru ar trebui să reprezinte un imbold pentru Chiricheş şi compania. În 2004 Portugalia era învinsă de Grecia, echipă care avea să şi câştige trofeul (tot după o finală cu echipa lui Ronaldo). În 2008 Cehia trecea de Elveţia cu 1:0, iar cu patru ani în urmă Polonia remiza cu Grecia în disputa inaugurală. Analizând echipele implicate în aceste meciuri şi punându-le în balanţă cu un duel Franţa vs România parcă şansele "tricolorilor" de a nu pierde sunt mult mai mici decât ale Greciei sau Cehiei. Totuşi, în fotbal s-au văzut surprize şi de ce n-ar face echipa pregătită de Anghel Iordănescu o minune. Dacă poţi paria pe o astfel de situaţie fără niciun risc este cu atât mai bine.

Dacă mizezi 150 RON pe faptul că "tricolorii" nu vor pierde la Paris poţi câştiga 525 RON, iar în caz că pariul va fi pierdut cei 150 RON îţi vor fi returnaţi 100% înapoi sub formă de bonus.

Vrei să rişti şi mai mult? Alege victoria României cu 150 RON şi ori îţi iei banii înapoi, ori câştigi suma imensă de 1.950 RON.

 

Promoţia este valabilă doar pentru conturile noi deschise la UNIBET accesând acest link sau la SPORTINGBET accesând link-ul acesta.

 

Oferta este valabilă doar pentru conturile noi deschise și se returnează 100% banii înapoi pentru maxim 150 RON. Astfel dacă pierdeți oricare pariu ales veți primi banii înapoi sub formă de bonus, va trebui să rulați suma doar de trei ori pe cote de minim 1.40 înainte de a putea retrage banii.

Un lucru e clar: orice ar face România în meciul de deschidere al turneului european tu nu pierzi.

 

Pariază pe cele mai bune oferte pentru ROMÂNIA vs FRANȚA!

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi