Franța și Danemarca au simulat fotbalul și au mers la braț în optimi. Peru, victorie după 40 de ani! (VIDEO)

E greu de închegat ceva cuvinte după meciul dintre Franța și Danemarca, confruntare pe care nordicii nu trebuiau să o piardă pentru a ajunge în optimi de pe locul doi în grupă. Și așa s-a și întâmplat...Niciuna dintre cele două echipe nu s-au deranjat mai mult decât trebuie. Danezii au fost și mai atenți - au trimis tot meciul un singur șut spre poarta lui Mandanda. Rezerva lui Lloris nu s-a sinchisit decât o singură dată să iasă din poartă și să rețină în fața lui Cornelius...

Singurul care nu prea a înțeles ce se întâmplă a fost Fekir (foto: fifa.com), care a fost la un pas să strice ”jucăria” cu un șut frumos din afara careului - scos de Kasper Schmeichel pe finalul meciului. 

Cei care au mai tremurat în tribune au fost fanii danezilor - nerăbdători, probabil, să afle adversara din optimi. Dar cine a plătit bilet să le vadă pe starurile lui Deschamps nu au mai putut răbda și au început să părăsească tribunele înainte de finalul meciului care a consfințit, probabil, una dintre cele mai rușinoase calificări a unei naționale în fazele superioare ale unui turneu final mondial. 

Intră AICI și vezi ce s-a întâmplat în meciul Danemarca vs Franța. 

Australia vs Peru 0-2 

Oricum, australienii nu ar fi ajuns în optimi...Cu toate că toată lumea vorbea despre o posibilă calificare miraculoasă, Australia s-a făcut de baftă în meciul cu Peru - pe care l-au pierdut cu 0-2. Carillo și Guerrero au marcat pentru surprinzătoarea victorie a peruanilor.

Golul reușiut de Carrillo (foto: si.com) a fost sărbătorit pe străzi de suporterii echipei - a fost prima reușită a micuțului stat din America de Sud la Campionatul Mondial după o ”secetă” de 36 de ani. Totodată, Peru a bifat prima victorie la un turneu final mondial după 40 de ani! 

Vezi AICI golurile marcate de peruani cu Australia.

Clasamentul final al Grupei C: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi