Share

Ponturi Handbal, Campionatul Mondial: Franța – România, meci fără miză pentru tricolore

Handbal

Cota: 1.83

Adaugat de: Marius Huţu

08 Dec 2017 00:03 3,0k 0
Logo Franta
Logo Romania
Franta
Romania
VS
19:00 08 Decembrie 2017
Handbal - Campionatul Mondial de handbal feminin

Analiză și informații pentru Franta v Romania

România își încheie meciurile din Grupa A a Campionatului Mondial de handbal feminin cu o confruntare împotriva Franței, joi, ora 19:00, pentru care am selectat și un pont. Acesta este dictat de interesul celor două naționale.

Franța ocupă doar locul 3 înaintea acestei partide, după ce a pierdut cu Slovenia în meciul de debut și a fost egalată, joi seara, de Spania, cu șapte secunde înainte de final. Trupa lui Olivier Krumbholz nu mai are nicio șansă la locul 1 în grupa de la Trier, dar încă mai poate spera la locul 2. Asta înseamnă să evite Norvegia și Suedia în optimi. Franța tremură serios înaintea ultimei zile, pentru că poate ”ateriza” și pe locul 4, dacă pierde în fața României. Jocul se va disputa cu casa închisă, la sală sunt așteptați foarte mulți români, dar și foarte mulți francezi. Nicio jucătoare din naționala Franței nu s-a accidentat la partida cu Spania, astfel că va aborda partida cu motoarele turate la maximum.

România se află într-o situație mai mult decât fericită. A câștigat deja grupa după ce a câștigat toate cele patru jocuri, situație în care și-ar dori să se afle orice echipă într-un turneu final de anduranță. Astfel, își poate odihni titularele care au dus greul în aceste zile, pentru că după jocul cu Franța încep meciurile decise, în sistem KO. După partida câștigată cu Angola (27-24), Ambros Martin a avut o oarecare dezamăgire interioară, că nu a reușit să ruleze tot lotul. Șansa i-a surâs însă după partida Franța – Spania 25-25. România a primit ”permisunea” de a le odihni pe Neagu, Pintea, Ardean, Udriștioiu, fetele care au o medie de peste 50 de minute / joc în teren.

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Franta vs Romania: Handicap Franța – 1.5 goluri

Cele două naționale au obiective diferite pentru acest joc: Franța să câștige pentru a evita în primul rând locul 4, în timp ce România să-și menajeze titularele. Deși nu am o certitudine, cred că Neagu, Pintea, Ardean au șanse mici să apară în teren. Ambros Martin va încerca să le ofere o zi în plus de odihnă, la meciul cu Franța nu mai contează nici orgoliu, nici mândrie, ci doar să-și recupereze echipa din punct de vedere fizic pentru optimi. Astfel, în teren, în echipa României, sunt toate șansele să vedem mai multe jucătoare tinere, fără mare experiență la acest nivel. Pronosticul meu se îndreaptă, așadar, către o victorie a Franței, care ar avea nevoie și de un golaveraj mai bun decât al Spaniei, în eventualitatea că vor termina la egalitate de puncte. Merg totuși pe un handicap prudent.

Pont pariuri: Handicap Franța – 1.5 goluri

Miza: 9/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 8

88.9%

Nu 1

11.1%

Marius Huţu

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

10

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici