Franta Ligue 1 - Statistica pronosticurilor

In acest sezon 2011-2012 din Ligue 1, prima liga de fotbal a Frantei, s-au disputat 270 de partide in care s-au marcat 674 de goluri (o medie de 2.50 goluri pe meci). Gazdele au o medie de 1.46 goluri inscrise pe meci, in timp ce oaspetii au marcat 1.03 goluri pe partida si 43.0% din cele 270 de meciuri au fost meciuri in care s-au inscris peste 2.5 goluri.

ligue-1.jpg

Franta Ligue 1 - Statistici 1x2 Din cele 270 de meciuri jucate cele mai multe victorii au reusit sa le obtina echipele gazda (122), in timp ce oaspetii au castigat doar de 63 de ori, iar restul de 85 de partide s-au terminat la egalitate. 55% din meciurile jucate de Brest in acest sezon 2011-2012 s-au incheiat la egalitate fiind formatia cu cele mai multe remize obtinute in acest sezon. La capitolul victorii Montpellier si PSG stau cel mai bine, reusind fiecare sa castige 62% din meciuri, iar Auxerre are doar 14% din partide castigate. Dijon de partea cealalta a pierdut 51% din meciuri fiind cea mai slaba echipa, iar PSG a pierdut doar 11% din duelurile din acest an.

Franta Ligue 1 - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - Lyon si Montpellier  sunt singurele formatii din acest sezon in ale caror partide s-a marcat de fiecare data. Nici macar o partida jucata de cele doua echipe nu s-a terminat fara gol marcat. - peste 1.5 goluri - In 88.9% din meciurile disputate de Dijon si Ajaccio in acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri fiind cele mai bune formatii la acest capitol, iar Brest este la polul opus cu doar 55.6% din meciuri in care s-au inscris peste 1.5 goluri. - peste 2.5 goluri - Lyon este formatia cu cele mai multe meciuri de over 2.5 goluri in acest sezon, 59.3% din meciurile jucate de ei terminandu-se cu cel putin trei goluri inscrise. La capatul celalalt doar 18.5% din meciurile jucate de Brest au trecut de limita de doua reusite. - peste 3.5 goluri - Nu au fost foarte multe meciuri in acest sezon in care s-au inscris peste trei goluri, insa Montpellier a incheiat 40.7% din partide cu cel putin patru goluri marcate, fiind echipa cu cele mai multe jocuri de ''over'' 3.5 goluri - peste 4.5 goluri - 14.8% din meciurile jucate de Evian, Lille, PSG  si Rennes s-au incheiat cu peste 4.5 goluri inscrise, in timp ce Valenciennes alaturi de Brest nu au jucat nici macar un meci in care sa se fi inscris minimcinci goluri.

Franta Ligue 1 - Statistici scor corect In acest sezon de Ligue 1 am avut multe partide care s-au terminat la egalitate, iar cel mai des intalnit scor a fost tot un rezultat de egalitate, 1-1 pe care l-am regasit in 46 de partide (17.04%). Alte 32 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale gazdelor cu scorul de 2-0, in timp ce 31 de partide au fost castigate cu 1-0 de formatia care evolua pe propriul teren.

Franta Ligue 1 - Statistici diferenta de scor - victorii / infrangeri la un gol diferenta - PSG si  Saint-Etienne sunt formatiile care au reusit sa obtina cele mai multe victorii la limita in acest sezon, fiecare avand cate opt astfel de succese, in timp ce Nice si Valenciennes au fiecare cate opt infrangeri la limita. - victorii / infrangeri la doua goluri - PSG este din nou formatia care are cele mai multe victorii si la doua goluri diferenta, iar de cealalta parte, la capitolul infrangeri Ajaccio are sapte esecuri suferite la doua goluri in acest sezon. - victorii / infrangeri la trei goluri -  Auxerre,  Montpellier, Nice si PSG au fiecare cate doua victorii la trei goluri diferenta, Ajaccio in schimb a pierdut patru jocuri la diferenta de exact trei goluri. - victorii / infrangeri la patru sau mai multe goluri - Montpellier si Rennes sunt singurele formatii care au reusit sa obtina mai mult de o victorie la patru sau mai multe goluri diferenta in acest sezon. Tot Rennes, alaturi de Dijon au fiecare cate doua astfel de infrangeri suferite la patru goluri diferenta.

Franta Ligue 1 - Statistici pauza / final Majoritatea partidelor jucate in Ligue 1 2011-2012 s-au incheiat cu victorii ale echipelor gazda, iar 64 de meciuri s-au incheiat cu astfel de victorii dupa ce si la pauza gazdele au reusit sa conduca, in timp ce alte 50 de victorii au fost obtinute de gazde dupa ce la pauza scorul a fost egal. 52 de meciuri s-au terminat la egalitate dupa ce si la finalul primelor 45 de minute scorul a fost tot egal, iar 30 de partide au fost castigate de oaspeti dupa ce au condus si la pauza. - 1 / 1 - Lyon a reusit sa termine cele mai multe partide in acest sezon in care la pauza au condus gazdele si au si reusit sa se impuna la final. 10 partide jucate de Lyon au avut acest deznodamant, iar Montpellier alaturi de Nancy au fiecare doar trei astfel de partide. - 1 / X - 23 de meciuri am avut cu acest rezultat, la pauza sa conduca gazdele si la final partida sa se incheie la egalitate iar Lorient a terminat cele mai multe partide de acest fel, cinci, fata de Dijon care nici macar o partida nu a incheiat-o astfel. - 1 / 2 - Doar patru partide cu o astfel de rasturnare de scor am avut in acest sezon, iar in doua dintre acestea protagonista a fost Lille. - X / 1 - Montpellier a reusit sa dispute cele mai multe meciuri in care la pauza scorul a fost egal, iar la final s-au impus gazdele. In schimb Rennes si Sochaux au fiecare doar cate doua astfel de jocuri. - X / X - In 11 meciuri jucate de Brest in acest sezon scorul a fost egal atat la pauza cat si la final, iar Lyon se afla la celalalt capat cu doar doua partide terminate x/x. - X / 2 - Din cele 29 de partide incheiate cu victorii ale oaspetilor dupa ce la pauza scorul a fost egal, Lille alaturi de Sochaux au fiecare sa dispute cate cinci astfel de partide, in timp ce Bordeaux si Brest nu au nici macar un astfel de meci in acest sezon. - 2 / 1 - Opt meciuri din acest sezon s-au incheiat cu victorii ale gazdelor, dupa ce la pauza oaspetii aveau avantaj pe tabela, iar Evian, Valenciennes si Auxerre au fiecare cate doua astfel de partide. - 2 / X - Lille si Auxerre au fiecare cate trei meciuri in care la pauza au condus oaspetii, iar la final scorul a fost egal. - 2 / 2 - PSG, Saint-Étienne, Bordeaux si Caen au fiecare cate cinci meciuri jucate in acest sezon in care la pauza au condus oaspetii si la final tot ei au reusit sa se impuna.

Franta Ligue 1 - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 -  Bordeaux pare sa fie formatia care adora inceputurile de partida, reusind sa marcheze de sapte ori in primele 15 minute, in timp ce Valenciennes si Lorient au fiecare doar cate un singur gol marcat in acest interval - 16 >>> 30 - Marseille si Evian au fiecare cate opt goluri inscrise in aceasta perioada iar Caen, Nancy si Dijon au doar cate o reusita - 31 >>> pauza - In ultimul sfert de ora al primei reprize Lyon pare sa se descurce cel mai bine, marcand cele mai multe goluri, 11, iar Lorient se afla la celalat capat fara gol inscris in ultimele 15 minute ale primei parti. - 46 >>> 60 - Imediat dupa reluarea jocului Montpellier, alaturi de Ajaccio au reusit sa inscrie cele mai multe goluri, cate 10, in timp ce Brest nu a inscris in acest interval. - 61 >>> 75 - Montpellier din nou are cele mai multe goluri si in acest interval de timp, 11, dar si Lille alaturi de Caen au fiecare cate 10 reusite. - 76 >>> final - Pe finalurile de partide PSG se descurca cel mai bine reusind sa marcheze de 17 ori, Montpellier de 16 ori, iar Lille a inscris 15 goluri in acest interval. Brest in schimb este singura formatie care nu a trecut de cinci goluri marcate in ultimul sfert de ora, reusind sa marcheze doar de patru ori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi