Franța Ligue 1: pariuri și cote pe campioană, retrogradări și promovări!

Turul din Franța Ligue 1 tocmai s-a încheiat, iar campionatul a intrat într-o scurtă vacanță. Acesta se va relua pe 7 ianuarie 2015, iar până atunci putem face calcule despre cine va câștiga titlul, cine va promova și cine va retrograda. Această casă de pariuri online oferă astfel de pariuri și cote, iar în paragrafele următoare vi le prezentăm pe scurt.

Marseille a reușit să termine anul 2014 pe primul loc după victoria cu Lille din ultima etapă, scor 2-1. Interesantă este prezența celor de la Lyon pe locul 2, "leii" profitând de egalul lui PSG cu Montpellier. Totuși cele trei formații de pe podium sunt despărțite de doar trei puncte, iar lupta pentru titlu rămâne mai mult decât deschisă. Echipa lui Laurent Blanc este însă mai titrată și cu jucători mai valoroși, motiv pentru care casele de pariuri consideră că sunt șanse mici ca aceasta să nu se impună la finalul sezonului. Ea are o cotă de doar 1.25 pentru un nou titlu de campioană, în timp ce liderul actual are cota 5.50. Un eventual pariu câștigător pe Lyon vă aduce un câștig de nouă ori mai mare decât suma investită.

franta-1.png

O luptă mult mai acerbă are loc la retrogradare, ținând cont că diferența dintre locul 11 (Nice) și locul 18 (primul retrogradabil, ocupat de Evian) este de doar trei puncte! Astfel se poate întâmpla orice și oricare echipă din a doua jumătate a clasamentului poate pica în liga secundă. Acest lucru se reflectă și în cotele bookmakerilor, nu mai puțin de zece echipe având cotă de maxim 10 pentru o eventuală retrogradare. Actuala "lanternă roșie" - Caen - este în "pole position" cu o cotă de 1.60.

franta-2.png

Putem paria și pe câștigătoarea ligii secunde, Troyes și Dijon având prima șansă cu cote aproape egale (3.30, 3.40). Acestea sunt la egalitate și în clasament, împărțind primul loc cu 36 de puncte, cu două peste Brest, formație ce are o cotă de 4.50 să câștige Ligue II. Nu știm însă cât de tentante sunt aceste pariuri pentru că echipele vor fi mai degrabă interesate să termine pe oricare din primele trei locuri pentru a putea promova în primul eșalon valoric.

franta-3.png

Pariază și tu pe Franța Ligue I și Franța Ligue II și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi