Share

O altă favorită intră în cursă la Campionatul European de Fotbal Feminin

Ponturi Fotbal

Cota: 1.65

Adaugat de: AlexRizea

18 Iul 2017 13:12 1,2k 0
Logo Franta
Logo Islanda
Franta
Islanda
VS
21:45 18 Iulie 2017
Campionatul European de Fotbal Feminin

Analiză și informații pentru Franta v Islanda

Continuăm analizele de la Campionatul European de Fotbal feminin, cu partida contând pentru grupa C, între Franța și Islanda,meci ce se desfășoară pe stadionul din Tilburg, Olanda, începând cu ora 21.45.

Franța este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, însă de fiecare dată când au pornit din această postură s-au încurcat inexplicabil, cel mai bun exemplu fiind sfertul de finală de la Olimpiadă, când au pierdut cu Canada. De la acel meci franțuzoaicele au mai disputat zece partide, reușind 8 victorii și 2 egaluri, chiar dacă au întâlnit echipe de top precum Brazilia, Germania sau Norvegia.Franța a încheiat grupa de calificare pentru acest euro cu maxim de puncte și cu un golaveraj impresionant de 27-0. Lotul echipei lui Olivier Echouafni este extrem de puternic, jucătoarele evoluând la echipe de top din Europa cum ar fi Lyon, PSG, Wolfsburg. Nu pot să aleg o vedetă a echipei, toate fetele jucând foarte bine, începând cu portarul Sarah Bouhaddi, continuând cu căpitanul echipei și stâlpul defensiv Wendie Rennard și terminând cu ofensiva in care pot apărea Le Sommer, Abily, Toletti sau Lavogez. Merită urmărite însă și celelalte jucătoare.

Islanda este o echipă de nivel mediu in fotbalul european femin, aflându-se pe locul 19 în ierarhia FIFA. Cea mai bună performanță a echipei a fost un sfert de finală la Campionatul European din Suedia în anul 2013. Jucătoarele evoluează în general în campionatul intern, unul de la valoare medie, cu exceptia vedetelor Sara Gunnarsdottir de la Wolfsburg și Glodis Viggosdottir de la Rosengard. În lot mai întâlnim jucătoare din campionatul Suediei, campionat bun la nivel european dar și pe Dagny Brynjarsdottir care evoluează în SUA la Portland.Islanda s-a calificat la acest euro, depășind Scoția la golaveraj

Pont recomandat Franta VS Islanda

Fotbalul francez feminin se află în cea mai bună perioadă din istorie, dând finalistele Champions League de anul acesta Lyon și PSG. Nucleul echipei este format pe jucătoare de la aceste echipe, cărora li se adaugă Bussaglia de la Wolfsburg și alte vedete de la Montpellier sau Juvisy. Echipa arată foarte bine câștigând în luna martie turneul amical SheBelieves Cup la care au mai participat Germania, Anglia și SUA. Apărarea este solidă, Franta primind doar 3 goluri în ultimele zece partide. Nu le văd pe Islandeze să înscrie diseara, dar pentru siguranță merg pe o victorie a echipei superioară la toate capitolele, la handicap. Succes.

Pont pariuri: Franța - victorie la handicap -1

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: AlexRizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0