Share

Pont Franța – Belgia, Handbal Preliminarii Campionatul European 2018

Handbal

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

17 Iun 2017 13:06 1,0k 0
Logo Franta
Logo Belgia
Franta
Belgia
VS
20:45 17 Iunie 2017
Handbal - Preliminariile Campionatului European 2018, masculin

Analiză și informații pentru Franta v Belgia

Deschidem seria pronosticurilor din preliminariile Campionatului European de handbal masculin din 2018, din acest weekend, cu partida Franța – Belgia. Jocul se va desfășura sâmbătă, de la ora 20:45, la Montbeliard.

Franța și-a asigurat deja prezența la turneul final din Croația la mijlocul acestei săptămâni, după o victorie cu multe emoții obținută în Lituania, cu 26-25. Didier Dinart a renunțat pentru jocurile din această săptămână la frații Karabatic, în timp ce Omeyer și Narcisse s-au retras de la echipa națională. Pentru confruntarea cu Belgia, alți jucători de top, precum Mahe, Porte, Abalo, Dipanda au fost lăsați să intre deja în vacanță. Selecționerul Franței încearcă alte soluții în tentativa de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu un alt Dream Team.

Belgia este o echipă dintr-un eșalon inferior în handbalul masculin, dar a făcut progrese vizibile în ultimii ani și a reușit să pătrundă într-un Top 30 al echipelor naționale. În grupa preliminară, Belgia a fost la un pas de a furniza o mare surpriză chiar în fața Franței, în partida tur, pierdută la limită cu 38-37, după ce a fost destul timp la conducere, inclusiv la pauză, scor 19-17. Belgia vine însă după o înfrâmgere urâtă la mijlocul acestei săptămâni, 27-43 cu Norvegia, chiar pe teren propriu.

Pont recomandat Franta VS Belgia

Partida nu are nicio miză, în condițiile în care Franța este calificată, iar Belgia are 0 puncte, astfel că vom asista, foarte probabil, la o partidă deschisă, cu un ritm bun. Toate jocurile Belgiei din grupa preliminară s-au încheiat cu cel puțin 61 de goluri, chiar și cele două cu Lituania, în care teoretic disputele se anunțau ceva mai echilibrate. Franța are câțiva jucători noi, care vor încerca să se evidențieze. Iar cum Belgia nu pune preț pe apărare, avem toate șansele să asistăm la un recital al gazdelor. Merg pe un meci cu cel puțin 62 de goluri.

Pont pariuri: Total peste 61.5 goluri

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

Marius Huţu

Ponturi:

33

Castigate:

24

Pierdute:

9

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici