Share

Pronostic pentru Francois Arthur Vibert - Davide Galoppini, ITF Tunisia F26, 14.09.2017

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Sep 2017 21:36 288 0
Logo Francois Arthur Vibert
Logo Davide Galoppini
Francois Arthur Vibert
Davide Galoppini
VS
11:00 14 Septembrie 2017
ITF Tunisia F26

Analiză și informații pentru Francois Arthur Vibert v Davide Galoppini

Turneul ITF Tunisia F26 este la rândul său destul de mic, de 15.000 de dolari, valoarea minimă financiară admisă de Federaţia Internaţională de Tenis. 
Aici în Tunisia însă condiţiile climatice sunt ideale pentru tenis 12 luni pe an, de altfel practicandu-se acest sport începând din ianuarie şi până în decembrie, în aproximativ aceelasi locaţie, şi anume staţiunea turistică Hammamet, una dintre cele mai frumoase pe de coasta sudică a Marii Mediterane. 
Acum ne aflăm ca şi săptămâna trecută în cadrul hotelului Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite de zgură. 
Jucătorii prezenţi pe tabloul principal sunt cam aceiaşi care au luat parte la ITF F25, aici regăsindu-i pe Julez Okala, Moez Echargui, Elliot Benchetrit însă mai ales pe viitorul număr 1 mondial în viziunea germanilor, şi anume Rudolph Moelleker, cel care deja are victorii importante precum cea cu Leonardo Mayer. 

Davide Galoppini este un italian de 22 de ani, locul 634 ATP, unul dintre cei mai solizi tenismeni prezenţi aici. 
Davide este specialist pe zgură, iar sezonul său arată bine spre excelent, cu sfert de finală la ITF Italia F22, sfert de finală la ITF Sri Lanka F1, sfert de finală la ITF Tunisia F14 sau sfert la ITF Turcia F10. 
Iar printre numele învinse s-au aflat tenismeni cu o notorietate destul de crescută precum Marvin Neutschil, Franco Agamenone sau Hugo Daubias. 
Recent, forma sa chiar s-a îmbunătăţit, Galoppini având sferturi la ITF Italia F26 urmate de o finală la ITF Italia F27, pierzând însă cu Golding. 
Săptămâna trecută, tot în acest complex a făcut iarăşi sferturi de finală, jucând solid în special în partida cu Martineau, însă apoi fiind învins de Petit. 
Aici: 

- 6-2 6-2 cu Hassan (tenismen fără clasament), câştigând 65% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 9 şanse de break (7 salvate) 

Francois Arthur Vibert este un francez de 27 de ani, locul 1024 ATP, însă un sportiv care acum 4-5 ani era mai bine clasat, în primii 600. 
Totuşi, nivelul său a scăzut destul de mult în ultimele sezoane, iar Francois vine aici după un an foarte modest, remarcându-se doar prin sfertul de finală la ITF Tunisia F9, şi acela la început de an. 
În această vară Vibert a jucat foarte slab, de exemplu pierzând 1-6 1-6 cu Dissanayake (locul 1523 ATP),  sau cu Faivre (locul 834 ATP) 4-6 4-6. 
Recent, francezul are alte înfrângeri clare chiar în primul tur, cu Hermans (locul 1964 ATP) sau cu Furness, un sportiv mai bun. 
Aici a trecut de calificări, însă foarte greu, în decisiv cu Dussin, iar pe tabloul principal: 

- 6-4 3-6 7-6 cu italianul Cutuli (locul 1003 ATP), câştigând 61% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 15 şanse de break (9 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Francois Arthur Vibert VS Davide Galoppini: Davide Galoppini castiga

Davide Galoppini are un sezon foarte bun pe zgură, de altfel suprafaţa sa preferată, foarte rar încurcându-se cu oponenţi mai modeşti, înainte de faza sferturilor de finală. Aici a jucat destul de slab însă în primul tur, însă consider că s-a relaxat având în faţă un oponent fără clasament. Francois Vibert are un sezon foarte slab, cu doar un sfert de finală pe zgură, însă rest înfrângeri clare cu oponenţi din afara topului 1000, majoritatea chiar în două seturi. Iar el mai are o problema, faptul că ieri a jucat cu Mirko Cutuli 3 ore şi 22 minute, învingând cu şansă în tie-breakul setului decisiv. Consider astfel că Davide este şi mai valoros, şi mai odihnit, iar pronosticul meu merge pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Davide Galoppini castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

8

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici