Francezul Dimitri Payet, la super ofertă! Man United s-a inscris pe listă

Omul care a "pedepsit" România la Euro 2016 cu un gol fabulos, Dimitri Payet poate fi cumpărat de la West Ham pe o sumă "modică"...Francezul are o clauza în contract ca în cazul în care echipa retrogradează din Premier League, el poate pleca la orice club care achită 18 milioane de euro. West Ham cere acum 35 de milioane de euro pentru Payet, care abia și-a prelungit contractul cu trupa antrenată de Slaven Bilic pe încă 5 ani, până în 2021, cu un salariu de 150 de mii de euro pe lună.

Jose Mourinho și-a manifestat primul interesul pentru jucătorul francez. Dar Manchester United ar putea forța transferul vara viitoare, având în vedere că West Ham nu vrea să îl cedeze în această iarnă. Poate fi o decizie periculoasă dacă e să ne luăm după clauza din contractul internaționalului francez. Payet are 29 de ani și a jucat în 30 de meciuri sezonul trecut în Premier League, marcînd 9 goluri și fiind desemnat jucătorul anului de către West Ham. Francezul a debutat în fotbalul mare la Nantes, în 2005, trecând apoi pe la Lille, Saint-Etienne sau Marseille.

Trupa lui Bilic e pe locul 17 în Anglia, fiind la doar un punct distanță de primul loc retrogradabil.West Ham s-ar putea afunda și mai rău, în condițiile în care mâine joacă pe terenul lui Liverpool. Bilic îi va putea folosi din nou pe doi dintre oamenii săi de bază, Aaron Cresswell și Michail Antonio, ambii reveniți după accidentări, dar nu poate conta pe senegalezul Cheikhou Kouyate. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi