Share

Pont ITF Masculin - Italia, Francesco Forti - Simone Roncalli, duel 100% italian în primul tur.

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Daniel Anghel

20 Iun 2017 23:39 334 0
Logo Francesco Forti
Logo Simone Roncalli
Francesco Forti
Simone Roncalli
VS
11:00 21 Iunie 2017
ITF Masculin - Italia

Analiză și informații pentru Francesco Forti v Simone Roncalli

Turneu de $15,000 USD în Italia la Sassuolo, este programat primul tur între cei doi jucători, se anunţă 31 de grade celsius la ora partidei şi fără şanse de ploaie. Este turneul futures numărul 18 din acest sezon în Italia, suprafaţă zgura.

Francesco Forti din Italia, 17 ani, nu are clasament momentan, are doar 10 partide jucate la nivelul futures dintre care a câştigat doar două. Singura victorie din acest an este pe suprafaţa de carpetă, turneu futures tot în Italia în luna Februarie, victorie la Cristian Rodriguez 6-7(2), 6-3, 6-4. Pe zgură are doar o singură partidă câştigată din şase întâlniri, victorie la Nicolo Turchetti 7-6(3), 7-5. Momentan nu prea are dispute la nivelul futures, la acest turneu din Sassuolo mai face pereche la dublu cu Federico Iannaccone (ITA), a mai jucat cu acesta anul trecut la Santa Margherita Di Pula tot în Italia. Are un adversar dificil azi pentru el, pe Simone Roncalli de 23 de ani, momentan nici el nu are clasament însă are un procentaj destul de ok la meciurile câştigate în carieră, 53.61 %, a câştigat 89 din 166 de partide, Simone este un jucător care-i place suprafaţa de hard însă şi în turneele de zgură a câştigate ceva meciuri, numai anul trecut a câştigat 31 de partide, 53.33 % la general ca victorii.

Simone Roncalli are recent un sfert de finală, luna trecută la un futures din Italia, a trecut atunci de Federico Juan Aguilar, Cristobal Saavedra-Corvalan în două seturi, chiar la zero într-unul, Corvalan fost jucător destul de bun prin turneele challenger, a participat şi în România la numeroase turnee de acest gen, a câştigat cu Wilson Leite 6-2, 6-2, un brazilian destul de obişnuit cu fazele superioare ale acestor turnee futures. Simone a pierdut în sferturi la Marc Polmans însă în trei seturi, Polmans locul 184 ATP, italianul a făcut un turneu bun pe zgura acestui turneu futures. Mai are trei seturi jucate cu austriacul Sebastian Ofner, jucător destul de bun la acest nivel.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

LA ACEEAȘI AGENȚIE DE PARIURI

PARIEZI PE TENIS ȘI ÎNCASEZI PÂNĂ LA 40 DE RUNDE LA CASINO!

Pont Francesco Forti VS Simone Roncalli: Victorie : Simone Roncalli

Partidă cred eu destul de dezechilibrată în acest prim tur, Francesco Forti nu prea are experienţă la cei 17 ani ai săi, doar două victorii la nivelul futeres din 10 partide disputate, nu este nici vreo speranţă a tenisului, a participat şi la juniori la Roland Garros unde a pierdut chiar în primul tur la Gianni Ross în două seturi clare. Adversarul este totuşi de alt calibru, are destulă experienţă, a participat şi la multe turnee din străinătate, Forti are numai meciuri în Italia. Posibil să nu fie o partidă foarte uşoară pentru Simone Roncalli însă ar trebui să se impună, are totuşi 64 de victorii pe zgură faţă de doar două ale adversarului, este prima confruntare dintre cei doi.

Pont pariuri: Victorie : Simone Roncalli

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

18

Castigate:

6

Pierdute:

10

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici