Fotbalul a produs momente de neuitat în 2017. Topul celor mai tari faze

Viața, spun unii, este o glumă tragică. Însuși planul existenței este menit să ne aducă durere și tristețe. Cu toate acestea, există momente în care viața de zi cu zi ne aduce bucurie și fericire - un motiv de râs, chiar cu lacrimi! Nici fotbalul nu a fost ocolit de asemenea momente în 2017. Și au fost câteva în care fotbalul a oferit imagini antologice. 

Iar pentru fanii și jurnaliști, deopotrivă, au fost clipe de neuitat. S-a râs chiar cu gura până la urechi, cum se spune, iar camere de filmat n-au ratat asemenea momente. Există chiar și un Top5 cu faze super-tari. Să le vedem și noi mai jos..

5. Ce dulce e fotbalul!..

Să te uiți la cineva care mănâncă tort nu este tocmai amuzant, nu-i așa?...Și asta pentru că toată lumea mănâncă prăjituri la petreceri. Cu toate acestea, atunci când managerul unui club de top fotbal mănâncă tort în toiul unei conferințe de presă, lucrurile se schimbă...

După ce a câștigat cu 3-0 împotriva lui Leicester în ianuarie, Conte a făcut spectacol. Italianul a văzut un jurnalist savurând o bucată de tort și l-a întrebat dacă prăjitura este bună. Apoi i-a spus acestuia că este ”un pic gelos", după care -a atenționat că dacă îi oferă și lui plăcerea asta va gusta fără probleme. Jurnalistul s-a conformat, moment în care antrenorul lui Chelsea a tăiat cu lingurița din prăjitură spre amuzamentul celor din jur...

 

4. Conte și Ribery, un pupic nevinovat

Ancelotti este un antrenor care nu are prea multe emoții vizavi de jucătorii din atac, în același timp fiind considerat unul dintre cei mai buni manageri ai lumii. Abilitățile sale manageriale au ajutat-o pe Real Madrid să câștige cea de-a zecea Ligă a Campionilor - record fără precedent.

În același timp, italianul știe să întrețină atmosfera în echipă și să-i facă pe jucători să zâmbească. Iar acesta este un exemplu concret. S-a întâmplat în timpul meciului cu Dortmund, când Ancelotti l-a schimbat pe Ribery cu Douglas Costa (acum la Juventus). Francezul a turbat de furie și a avut un schimb tăios de replici cu antrenorul. Oricare alt tehnician l-ar fi trimis pe jucător pe bancă imediat, dar nu și Carlo Ancelotti...Italianul l-a luat de după gât pe Ribery și l-a sărutat pe obraz, lucru care l-a calmat pe fotbalist. Mai mult, acesta a izbucnit în râs..

 

3. Apă!..S-a încins băiatu'!!..

Jocul cu apa este răcoros pe caniculă și ne face plăcere și nouă, adulților. Fotbaliștii sunt și ei oameni și apelează și ei din când în când la binefacerile apei. Ulterior, bagă un sprint pe teren și apa pur și simplu le țâșnește din păr...O imagine de care ne bucurăm și noi.

Alții își udă părul înainte de a intrat pe teren. Nu și Giulio Donati, care înainte să pătrundă pe dreptunghiul verde s-a răcorit..în pantaloni! S-a întâmplat la meciul din Bundesliga dintre Mainz și Ingolstadt. Iar paparazii au fost și de dat asta la post..

 

2. ”Pașaportul-telefon” al lui Thoms Muller 

De cele mai multe ori, fotbaliștii stau la discuții cu reporterii. Sunt, însă, și cazuri în care unii dintre ei ”driblează” asistența cu fel de fel de tertipuri. Numai că uneori nu le iese..Este și cazul lui Thomas Muller, care n-a știut cum să se fofileze de jurnaliștii care îl așteptau la aeroport după întoarcerea din turneul de la Doha. Fotbalistul lui Bayern s-a făcut că vorbește la telefon, numai că el s-a zăpăcit și a dus la ureche...pașaportul! Firesc, toți cei prezenți au izbucnit în râs...Cel mai tare jurnaliștii râdeau de el, pentru că Muller nu și-a dat seama de gafa făcută și a mers liniștit spre ieșire. 

 

1. Grămada cere vârf!..

Calificarea la un turneu final, mai ales o Cupă Mondială, este visul oricărei echipe naționale din lume. Această emoție este și mai mare atunci când echiap respectivă nu a reușit să se califice din grupe, ci după un baraj cu o super-putere. Iar aici e vorba de Suedia, califcată la CM 2018 din Rusia în dauna Italiei.

La finalul meciului, bucuria suedezilor a fost fără margini - naflați în culmea fericirii, nordicii au dărâmat un mini-studio tv aflat la marginea terenului cu tot cu comentatori! Scenele au provocat, desigur, un val de răsete...

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi