Ivorianul Serge Aurier, de la PSG, condamnat la două luni de închisoare!

Jucătorul lui PSG, Serge Aurier a fost condamnat la două luni de închisoare, de către un tribunal din Franţa, pentru că a sărit să bată un poliţist în trafic. Acesta tocmai îl oprise pentru a sufla în fiolă. Fotbalistul ivorian a refuzat şi s-a luat la ceartă cu poliţistul. A fost scânteia care l-a "aprins" pe jucătorul de 23 de ani de la PSG. Incidentul s-a petrecut în luna mai a acestui an, după ce un alt agent l-a văzut ieşind pe Aurier dintr-un club de noapte de pe Champs Elysees.

"Domnul Auriel a fost foarte violent. A ieşit din maşină, m-a insultat şi m-a bruscat", a declarat poliţistul  în faţa instanţei. Jucătorul lui PSG nu a recunoscut nimic, ba, mai mult,a spus că poliţistul l-a lovit pe el! 

Ce este mai rău în toată povestea asta, şi nu înţeleg de unde, e faptul că poliţistul a spus că eu l-am lovit cu coatele în stomac...Dacă aș fi vrut să-l rănesc, l-aș fi lovit în față. În schimb, el a făcut-o! M-a lovit de mai multe ori în faţă! Nu am nimic de ascuns în acest caz. Există cel puţin cinci sau şase martori care pot confirma spusele mele,

---s-a apărat jucătorul lui PSG

Nu este pentru prima dată când Aurier are probleme la Paris. A fost suspendat 6 săptămâni la începutul acestui an de către şefii echipei după ce l-a criticat pe antrenorul de atunci, Laurent Blanc. Jucătorul ivorian şi-a cerut, ulterior, scuze. 

Am făcut o mare greșeală, eu nu sunt aici ca să vorbesc despre antrenor, club sau coechipierii mei. Sunt aici ca să joc fotbal. Îi cer scuze lui Laurent Blanc şi în acelaşi timp vreau să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, pentru şansa pe care mi-a acordat-o să joc la acest club. Îi datorez foarte mult şi îmi pare rău. Regret profund şi sunt gata să accept orice sancţiune care va veni din partea clubului. Am făcut o greşeală de neiertat şi va trebui să accept toate consecinţele,

---s-a scuzat atunci Serge Aurier

Sezonul trecut, Serge Aurier a fost suspendat pentru trei meciuri de către UEFA după un meci de Liga Campionilor împotriva lui Chelsea. Atunci, fotbalistul ivorian a postat un mesaj video pe contul său de Facebook în care l-a numit pe arbitrul meciului, olandezul Bjorn Kuipers, un "fiu de cățea".

Jucătorul ivorian a anunţat acum că nu este vinovat şi că va face apel la decizia tribunalului care l-a obligat şi la plata unei amenzi în valoare de 600 de euro. În plus, Aurier va trebui să plătească alţi 1500 de euro - cheltuieli de judecată. "Clientul meu contestă acuzaţiile. Se declară nevinovat şi în aceste condiţii el trebuie să fie achitat", a spus avocatul lui Aurier. 

Presa din Franţa scrie că jucătorul lui PSG poate scăpa de puşcărie. Şi asta pentru că avocatul va cere la apel schimbarea verdictului. Astfel că, cel mai probabil, Aurier va face muncă în folosul comunităţii. 

 

Foto:psg.fr 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi