Joey Barton, prins in ofsaid: fotbalistul lui Glasgow Rangers a jucat la pariuri!

Mania pariurilor e boală grea şi loveşte sistematic la case mari. După belgianul Olivier Deschacht de la Anderlecht, care a fost prins pariind pe mai multe meciuri ale echipei sale, dar şi din campionatul Belgiei, Joey Barton a călcat şi el pe bec. Mijlocaşul lui Glasgow Rangers este acuzat de Federaţia scoţiană că a pariat pe un număr de 44 de meciuri între 1 iulie şi 15 septembrie 2016. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani este momentan suspendat de clubul său după ce a sărit să-l bată la un antrenament pe colegul său Andy Halliday. 

Cum în Scoţia s-a pus în aplicare un regulament strict, care interzice jucătorilor să parieze pe meciuri de fotbal, Barton riscă acum o nouă suspendare. El are termen până pe 12 octombrie să se apere în faţa acestor acuzaţii. Va răspunde în faţa şefilor fotbalului din Scoţia într-o şedinţă care se va desfăşura la sfârşitul acestei luni. 

Joey Barton are peste 250 de meciuri jucate în Premier League şi o convocare la naţionala Angliei. În cariera sa a jucat la Manchester City, Newcastle, Queens Park Rangers, Marseille şi Burnley. La Glasgow Rangers s-a transferat la începutul verii, când a semnat un contract pe doi ani. A apucat să joace în 5 meciuri oficiale pentru noua sa echipă. 

Luna trecută, colegul lui Stanciu de la Anderlecht, Olivier Deschacht (foto: wikipedia.org) a fost acuzat că a pariat pe meciurile echipei sale, iar poliţia belgiană a deschis o anchetă penală împotriva jucătorului. Acesta a respins acuzaţiile şi a spus că, de fapt, fratele său a pariat pe un cont on-line de-al lui, deschis în 2008. Dacă va fi găsit vinovat, Deschacht riscă o pedeapsă de la 6 luni la 5 ani de închisoare sau o amendă de 600 de mii de euro.

 

Foto: dreamteamfc.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi