Fotbalist englez implicat în mafia pariurilor. A primit 6 ani de suspendare!

”Profesorii” din fotbal, englezii, țin iarăși primele pagini ale ziarelor de sport din Europa. După mult-mediatizatul caz al lui Joey Barton, un alt fotbalist britanic a fost prins cu mâța-n sac...Fost internațional de tineret, Bradley Wood (foto: lincolnshirelive.co.uk) a primit o suspendare de șase ani din partea federației engleze după ce a fost găsit vinovat că a blătuit la pariuri mai multe meciuri în care a evoluat! 

Unul dintre cei mai importanți jucători ai micuței Lincoln City, Wood și-a pus ”amprenta” în evenimentele a nu mai puțin de 25 de partide în care a jucat. Apărătorul de 26 de ani nu s-a sfiit să joace murdar nici în Cupa Angliei, în meciurile cu Brighton şi Burnley din sezonul trecut. El a decis să influențeze jocurile la cartonașe, alegându-se cu câte un galben în fiecare dintre acestea. 

La respectivele partide, casele de pariuri online din Marea Britanie au reclamat "pariuri neobişnuite" pe faptul că Bradley Wood (foto: thelincolnite.co.uk) va încasa un cartonaș galben.

În urma unei anchete minuțioase, la care federația a conlucrat cu oamenii legii, s-a descoperit că șapte persoane (dintre care două din cercul de prieteni ai jucătorului) au pariat că fotbalistul lui Lincoln City va primi cartonașul galben în cele două meciuri. 

La audieri, Wood și-a pus cenușă în cap. După ce a respins acuzațiile care i se aduc cu privire la meciurile din Cupă cu Brighton și Burnley, fotbalistul a recunoscut că a influențat evenimentele din alte 22 de partide! Motiv pentru care cei din Comisia de Etică a federație engleze n-au avut milă de el. Acum, e interesant de văzut ce se va întâmpla cu dosarul finalizat de polițiști. 

Bradley Wood (foto: sportsblazereport.com) a lăsat-o pe Lincoln City vara trecută și s-a dus să joace în liga a șasea engleză, la Alfreton Town. Echipa la care a bifat 36 de partide în acest sezon i-a reziliat contractul imediat după aflarea verdictului. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!