Fotbal puţin şi speranţe la fel: Zurich - Steaua 0-0. Reghe: "Nu trebuie să mai facem socoteli"

Steaua a început curajos pe terenul lui FC Zurich. De Amorim le-a dat emoţii elveţienilor, dar a trimis peste dintr-o poziţie excelentă. Moke şi-a încercat şi el norocul până la pauză, dar nu l-a putut învinge pe portarul Vanins. Trupa lui Reghecampf o putea păţi cu cinci minute înainte de pauză - scăpat singur, Cavusevic nu l-a putut învinge însă pe Niţă, care a respins excelent. 

După pauză a fost rândul elveţienilor să răsufle uşuraţi. Adi Popa a fost aproape de gol în minutul 49, la o încercare de degajare a lui Vanins. Tot Adi Popa a fost în prim plan şi în minutul 58 - mijlocaşul Stelei a greşit însă pasa decisivă la cel mai bun contraatac reuşit până atunci de stelişti. Jucătorii lui Reghecampf au trăit periculos finalul de meci - Niţă a intervenit excelent în două situaţii grele. FC Zurich - Steaua s-a terminat 0-0 şi echipa lui Reghecampf încă mai speră la calificare. 

Eu am văzut o echipă elveţiană care se mulţumea cu un egal, a jucat pe contraatac. Una peste alta, sunt mulţumit de joc, nu sunt dezamăgit. Reghecampf îmi spune să stau liniştit, am luat atacant, nu mai avem niciun fel de problemă. Singurul lucru de care avem nevoie este un fundaş. Spune el că echipa asta, şi nu numai că spune el, văd şi eu, echipa asta va câştiga meciuri. Pentru că pasează. Mi se par un pic obosiţi Boldrin, De Amorim şi Popa.

---Gigi Becali

În celălalt meci al grupei, turcii de la Osmanlispor au câştigat cu 2-1 pe terenul lui Villarreal. Rezervă, Raul Rusescu a marcat golul victorie pentru turci la doar două minute după ce a fost introdus pe teren! Turcii au făcut 7 puncte şi sunt lideri în grupă. Cu turcii joacă următorul meci Steaua, la Bucureşti. 

Mă nemulţumeşte rezultatul, dar cred că jocul a fost destul de bun. Trebuie să câştigăm meciul de acasă (nn - cu Osmanlispor). Nu trebuie să mai facem socoteli, trebuie să jucăm toate meciurile. Nu cred că cineva se aştepta ca Osmanlispor să bată la Villarreal. Dacă nu marcăm goluri, normal că avem probleme, dar nu avem ce face. Vom încerca să jucăm mai ofensiv cu Osmanlispor.

---Laurenţiu Reghecampf

Clasament Grupa L, Europa League: 

1. Osmanlispor 7p (7-5)

2. Villarreal 5p (6-6)

3. FC Zurich 5p (4-4)

4. Steaua 3p (2-4)

 

FC Zurich - Steaua 0-0 / Primii "11" pe teren: 

 

Echipele de start:

FC Zurich: Vanins - Brunner, Kecojevic, Nef, Voser - Kukeli - Winter, Buff, Sarr, Rodriguez - Cavusevic. Rezerve: Baumann, Chiumiento, Kempter, Kone, Marchesano, Schonbachler, Stettler

Steaua: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic - Bourceanu, Muniru - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic. Rezerve: Stăncioiu - Simion, Pintilii, Tudorie, Jakolis, Aganovic, Achim.

 

Meciurile rămase de disputat în Grupa L: 

24 noiembrie: Steaua - Osmanlispor, FC Zurich - Villarreal 

8 decembrie: Villarreal - Steaua, Osmanlispor - FC Zurich 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi