Fotbal murdar. Honduras a încercat să-i mituiască pe fotbaliştii din El Salvador

Unii vor să ajungă cu orice preţ la Campionatul Mondial din 2018 şi fac tot ce se poate ca să-şi atingă ţelul. E şi cazul celor din Honduras, care au vrut să-i mituiască pe fotbaliştii din El Salvador pentru ca aceştia să scoată un rezultat bun în meciul contra Canadei, din preliminariile CONCACAF. Totul s-ar fi făcut prin intermediul unui om de afaceri din Honduras, ţară care se află în dispută directă cu naţionala Canadei pentru locul 2 în grupa de calificare la Mondialul din Rusia. 

Informaţia publicată de cei de la goal.com a ajuns şi la urechile şefilor FIFA, care au declanşat o anchetă. Şi poliţia s-a sesizat şi a demarat o investigaţie paralelă. Dacă se adevereşte a fi adevărat, Hondurasul riscă să fie exclusă din preliminarii. Atacantul Nelson Bonilla, cel care a jucat în România între 2014 şi 2015, la Viitorul Constanţa, a dat totul în vileag într-o conferinţă de presă. În 2013, nu mai puţin de 14 fotbalişti din El Salvador au fost suspendaţi pe viaţă după ce au trântit mai multe meciuri ale echipei naţionale. 

Ne-a spus aşa: Prima propunere este de 30 de dolari pentru fiecare minut, dacă meciul este câştigat. Asta înseamnă 2.700 de dolari dacă joci 90 de minute. Dacă joci 50 de minute, înseamnă 1.500 de dolari. Dacă joci 60 de minute, înseamnă 1.800,

---a povestit Bonilla

Atacantul naţionalei din El Salvador a mai dezvăluit că omul de afaceri din Honduras, pe nume Ricardo Padilla, le-a mai oferit 20 de dolari pentru fiecare minut dacă scorul va fi egal şi 15 dolari pe minut dacă meciul va fi pierdut cu 1-0 de El Salvador în faţa Canadei. Echipa lui Bonilla nu mai are nicio şansă la calificare - este pe ultimul loc în grupă. Honduras poate rata calificarea la Mondialul din 2018 dacă pierde cu Mexic (echipă deja calificată), iar Canada învinge la scor El Salvador. Honduras şi Canada ocupă locurile 2, respectiv 3 în grupă şi sunt despărţite de 3 puncte. 


Foto: reporterntv.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi