Fotbal Club FCSB continuă să fie favorită la câştigarea titlului şi după 2 etape din play-off!

Au mai rămas 8 runde până vom afla formaţia care se va încununa campioană a României şi care va râvni apoi la banii puşi în joc pentru participarea în Liga Campionilor.

În ciuda faptului că a fost învinsă de Viitorul în ultima etapă Fotbal Club FCSB este considerată de casele de pariuri cu prima şansă la câştigarea titlului. Echipa antrenată de Gigi Becali primeşte o cotă de 1.80 la Betano.ro. Principala adversară a grupării cu sediul în Mogoşoaia în lupta pentru titlu este fără îndoială actualul lider din Liga 1, Viitorul Constanţa. Dacă ar fi să ne luăm după cote vom avea un duel pentru titlu între două grupări la care echipele de start sunt făcute de patroni, diferenţa între ele fiind că la Fotbal Club FCSB există şi un antrenor care se ocupă de pregătirea echipei la antrenamente, în timp ce la Viitorul Gică Hagi se ocupă de ambele aspecte.

În ciuda faptului că s-a aflat cu mai puţin de 10 zile în urmă că n-a ieşit din insolvenţă şi astfel echipa s-ar putea să nu mai fie la fel de motivată, CFR Cluj este considerată a treia favorită la cucerirea titlului.

Pentru ca CS U Craiova să câştige primul titlu din istorie avem o cotă de 15 la betano.ro, deşi la celelalte 2 case de pariuri recomandate "Craiolguţa" porneşte cu şansa a patra.

Cu şanse egale par a fi în acest moment CFR Cluj şi Astra Giurgiu, asta deşi între ele este o diferenţă de 2 puncte, cu avantaj pentru clujeni. Şansele ca Astra să ia titlul sunt totuşi cam mici şi cred că nici Şumudică nu s-ar risca să parieze pe aşa ceva. Astra este de altfel formaţia cu cel mai slab parcurs în primele 2 etape din play-off.

Astra Giurgiu are o cotă de minim 11 şi după ce elevii săi au avut cel mai slab parcurs din acest play-off cred că nici măcar Şumudică n-ar paria pe această cotă.

Dinamo are şanse foarte mari să ajungă la al 11-lea an de când tot este lăsată să se pregătească pentru Champions League, asta în condiţiile în care are şi ea o cotă de minim 10 pentru cucerirea titlului.

  Betano.ro Unibet.ro Netbet.ro
FC FCSB 1.80 1.80 1.71
Viitorul 3 3 3
Astra 12 11 12.5
CFR Cluj 12 8 8
Dinamo B. 15 11 10
CS U Craiova 15 9 9.5

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi