Fostul "galactic” Hugo Sanchez a dat în vileag un blat după 24 de ani!

Hugo Sanchez nu a ”înghițit” în viața lui blaturile și s-a ferit de așa ceva toată cariera lui. El singur a povestit acum câteva zile de un arajament în cadrul unui show tv în Mexic, Futbol Picante. Fosta legendă a lui Real Madrid a rememorat un meci din 1993, la un an distanță după ce a plecat de pe ”Santiago Bernabeu”. Hugo Sanchez (foto: publimetro.com.mx) juca atunci la Club America, iar echipa se pregătea de derby-ul cu Monterey, din cupă. 

A fost meciul care, pentru prima dată în istoria campionatului mexican, a fost oficiat de un central din străinătate. Fostul mare atacant a povestit în detaliu cum respectivul ”cavaler” a refuzat goluri pe bandă rulantă echipei sale, iar oaspeții au câștigat meciul. Așa trebuia să se întâmple.

”Eram la Club America și am jucat împotriva lui Monterrey. Federația a adus un arbitru din Costa Rica, iar noi am fost eliminați din competiție. Nu am trăit niciodată așa ceva. La puțin timp după cele întâmplate, am părăsit echipa. A fost jenant și m-am simțit jignit”, a declarat Hugo Sanchez. (foto: clubamericanista.com.mx)

Trei goluri ale echipei lui Sanchez au fost anulate atunci de arbitrul din Costa Rica, iar cei de la Monterrey au câștigat cu1-0. Centralul Berny Ulloa a declarat că deciziile au fost luate de asistenții săi mexicani, dar a renunțat să-i dea replica lui Hugo Sanchez. O va face în instanță, pentru că centralul costarican a intentat un proces împotriva fostului star al lui Real Madrid. 

"Toate lucrurile pe care Hugo Sanchez le-a spus sunt minciuni. În cel de-al patrulea sau al cincilea minut aș fi putut să-l elimin pe Hugo Sanchez pentru o intrare violentă împotriva unui adversar. N-am făcut-o, dar eram hotărât să merg până la capăt dacă duritățile acestuia ar fi continuat. Eu cred că nu a fost corect din partea lui să jignească un arbitru cu o reputație de 25 de ani în spate”, a declarat Berny Ulloa (foto: nacion.com) pentru Teletica Radio, din Costa Rica.

Scandalul s-a declanșat după ce directorul sportiv al echipei Queretaro, Joaquin Beltran, s-a plâns de faptul că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj în meciul de campionat cu Cruz Azul, pierdut cu 1-2. Beltran a numit deciziile ”lamentabile” și ”un furt pe față” și a adăugat că nu este pentru prima dată când echipei sale i se întâmplă asta îna cest sezon.

A fost momentul perfect pentru Hugo Sanchez de a-și aduce aminte de meciul pierdut cu Monterrey în 1993. Acum, fostul mare internațional mexican așteaptă citația de la tribunal, unde se va întâlni cu arbitrul pe care l-a acuzat. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!